Смяна номера

Започната от envo, 22 Декември 2015 09:26:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

envo

Здравейте! Ще сменям номерата от С на Р. Колко излиза регистрацията? Вчера минах ГТП.
Focus MK2.5 1.6TDCi 109к.с.

Pyrhel

90тина лева с банковите такси е в София.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

envo

Нужна ли е бележката за платен данък или договора за покупко-продажба ще свърши работа

Pyrhel

В КАТ до колкото помня не трябва бележката, само договор, но трябва да носиш гражданска и лична карта/книжка. Като цяло - най-добре е да носиш каквото имаш, за да не се разхождаш :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

envo

КАТ Русе е нещо ужасно! Едва ли има друг такъв КАТ. Искат договор за покупко-продажба, лична карта, бележка за платен данък.

m_focus

Нормални неща искат, защо се възмущаваш?
карай форд и бъди горд :)

envo

Не се възмущавам от това, което искат а от реда на изчакване на гишетата...

m_focus

Е то това си е пословично за БГ. Аз моята я регистрирах за към 3ч., ама разпределени в два дена  (rofl) в петък минах канал и висях по опашки, ама до обяд, че нещо не им се работеше  следобяда, а в понеделник за половин час взех талоните и сложих номерата т.е. вложих се в 4 календарни дни  (rofl)
карай форд и бъди горд :)

envo

Малко да ъпдейтна темата... Вчера ходих да подам заявление за да ме допуснат до канал за пререгистрация. Казаха ела след 1 седмица, понеже вчера раздаваха номерата от 6-7 януари. Работното време на 2-ТЕ ГИШЕТА e от 08:30 - 12:00ч. и от 13:00 - 16:30ч. Между 15:00-15:15 пак почиваха. Това прави 6 часа и 45 мин. работно време...Ако добавим и сутрин докато включат минават 15-20 мин...За 2 часа чакане минаха само 5-6 човека (говоря за гишето за собственици), а на другото гише (с пълномощно) е ужас, на него не се знае кой е първи кой е последен. Пълна анархия. Та казаха ми да отида след седмица, но не казаха кога се плаща за номерата и талоните?Досега нищо не съм плащал. Някой от вас знае ли кога ти взимат парите?

Ина Тодорова

Един съвет, за да си спестиш хамалогията от обикаляне и чакане по 10 пъти на едно и също гише като отидеш плати си всички такси и после  само минаваш канал и си вземаш номерата и талоните. И сега да ги платиш таксите си важат докато си регистрираш колата.

envo

Мерси за съвета! Така и ще направя.