Може ли някой да ми провери един вин?

Започната от Fluch, 20 Ноември 2015 11:09:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Fluch

WF05XXGBB52B43491

Това е вина на тази кола. Ходих да я гледам. Няма ръжди по вратите, но е тръгнало, слабо. Запали сутринта рано на студа от рас. Не знаеха, че ще ходя. Колата беше студена. Багажника се отваря с копче. Централното отключи и 4те врати. Има резервна гума от 2002 лятна. 4 зимни с грайфер от 2012. Като цяло отвънка е ОК. Като я изфорсирах ми се чу че двигателя не работи така както бих искал. Отдолу полежах да я разгледам. Отпред няма кора под багажника и ръжда е тръгнала по носещите елементи. Отзад е същата история. Но не ми се видя толкова фатално, както на колата, която прегледах вчера. Нея и Жоро я гледа. Изгнил заден мост, тропа дясна биалетка и задържа задно ляво колело. Може да е от накладка или от ръчната. Нямаше време да търси този проблем. Там и вратите са тръгнали. И 4те. Гредите също са ръждиви. Предното стъкло е пукнато. Двигателя харчи масло.

Да довърша за първата. Мулти волан няма. Може да се кара в сервиз. За пари не сме говорили. Колана шофьорския е в меко казано отвратително плачевна ситуация. Волана е доволно изтъркан.

Днеска/утре ще ходя да гледам още 2 мондеота, ще напиша и за тях.

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Fluch

WoW, Свикнал съм на ситроен форума. Там само определени хора могат да търсят такава информация. Супер е.

Доколкото се ориентирам. "Less" означава, че липсва? 

edit:
Хмм, въпреки всичко:

Downtime Management
Your vehicle is not registered on the Ford Repair Status tracking system. Only Ford Motor Company approved commercial vehicle dealers have access to online repair tracking. If your Ford vehicle is with a Ford Dealer please contact them directly.

То точно тази част е интересна. Но тази кола едва ли ще я взема. Като си избера някоя, дано някой може да ми извади официални ремонти.

Цитат
Primary Features
Build Date:     23.09.2002
Vehicle Line:     Mondeo 2001-2007
Body Style:     5 Door Saloon
Version:     Series 50
Engine:     2.0L Duratec HE SEFI (145PS)
Transmission:     5-Speed Manual Trans - MTX75
Drive:     LHD FWD
Axle Ratio:     4.06
Emission:     2000 EEC (EEC 7)
Air Conditioning:     Automatic Air Conditioning
Territory:     (+)"BG"
Paint:     Magnum Grey (Metallic)
Interior Colour:     Light Parchment
Interior Fabric:     Kenzo

==============
Minor Features
Genk Plant Build
Marketing Level 1
Less Dress Up RSO
(-) SVP
Less Electronic Stability Control
Power Front Windows One Touch Down
Power Rear Window One Shot Up/Down
Less Roof Rack
Electric Operated Rear View Mirror
Dual Power Heated Exterior Mirrors
Less Temp Control Driver Seat
Less Temp Control Passengers Seat
Less Child Intergrated Seat
With Driver 2 Way Pwr.Seat Adjuster
With Pass 2 Way Manual Seat Adjust
Less Trailer Coupling
With Door Entry Remote Control Unit
With Rear Window Wiper/Washer
Less Headlamp Washer/Wiper
Less Sun Roof
Deployable Anti-W'Lash Restr
With Smart Drivers Airbag Restraint
With Smart Passngr Airbag Restraint
With Side Air Bag - Drivers Side
With Side Air Bag - Passenger Side
With Steel Spare Wheel
With Standard Rear Shock Absorbers
6.5 X 16" Spoked Alloy Wheel
205/55VR-16 BSW Tyre
With Conventional Spare Tyre
With Standard Suspension
With 4 Wheel Disc-Brake
Less Brake Emergency Assist
4 Wheel Anti-Lock Braking System
Less Anti-Spin Traction System
With Anti-Spin Traction System
Less Speed Control
With Symbol Fuel Computer
Less Reverse Proximity Sensor
Less Radio
Less Auxiliary Compact Disc Player
Less Diversity Antenna
With 4 Speakers
Less Family Entertainment System
With Halogen Headlamp
With Front Fog Lamps
With Manual Headlamp Levelling

Pyrhel

Няма да ти извади ремонти за никоя :)
Да, less е без даденото нещо, with е с него
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Fluch

Ходих да гледам още 2 коли:

WF0WXXGBBW2U54790

Комби в Левски. Продава го сервиз на форд. В смисъл - гаражен майстор. Аз го познавам отдавна. Как работи не знам. Изглежда ми готин. За собственика говоря :Р

Сега за колата -отвън е добре. Вратите не видях да са изгнили. Уж ги прегледах много добре. Колата е обслужена със сменен антифриз. Стори ми се и че по окачването е пипано. Леко бие надясно. За 3000лв толкова. Не усетих да тропа отнякъде. Не видях фрапиращи ръжди. Стабилизираща щанга на задния мост и т.н. Човеека качва колата на крик и я вдига във въздуха може да си я разгледа човек спокойно. Има регистрация и застраховка. СВ 2*** АХ, забравих другите цифри. Катализатора си стои.  Струва ми се, че 3 от пружините са сменяни с втора злоупотреба - маркирани са. Спрейове и глупости.

WF04XXGBB43L60545
http://www.cars.bg/c1294052

По вин не е такъв цвят. Обаче навсякъде е жълта. Всичко, озад под резервната гума - навсякъде е жълта. На мен ми се стори боядисвана. Вратите са много добре там където по принцип са ръждиви. Вярно и че я гледах в тъмното с фенерчета, ама пак. Стори ми се "прясна". Може и да е мега гаражна - знам ли.

На мен НЕ ми хареса човека, който я продава. Мъж на  35-40. С него имаше някакъв "стар тарикат" на 55-60. На телефона отговаря възрастния. Но той не е собственик. Приятел е на продавача. Ти питаш нещо отговаря ти стария. И не знае. Говори глупости. Каквото си мисли, че искам да чуя. Сигурно ме видя, че съм по-млад и си мисли че съм пълен дебил. То че е така, така е. Ама трябва ли така да ме третира.

Газовата е с бутилка в багажника. Има зимни гуми в добро състояние. Има и нови летни, но не иска да ги дава с колата. Питаш го нещо - увърта отговаря стария. Но не я поддържа той колата, не е и негова. Направо нямам думи. А мондеото не е нищо особено. Няма НИЩО като екстри, ама НИЩО. Един смотан калъф на волана. Па да вземат да махнат калъфа като ще продават колата. Думи нямам. изтъркани са му пластмасите - на волана говоря. На мен хората не ми харесаха. 5 000лв за 2001 и с малкия двигател. Амаа имал газова. Веднъж е сложена 2011, веднъж миналата година и още е скъпа. Веднъж си отвори устата по-младия и каза че газовата е под 1000лв, може би 1050 с всичките настройки. Това не е хубаво газово през 2011. Изобщо Газово на  4 години  си е газово на 4 години. Имам едно такова. Ще пропусна.

Това е. Мондеотата в София свършиха.

Поздрави, Ангел.