Дъвка

Започната от B.Stoilov, 21 Октомври 2015 09:38:06

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

B.Stoilov

Не съм вярвал, че ще се сблъскам с това:
Снощи карам и типично по български - пускам прозореца и с ръка ужким си "мятам" дъвката. Е, явно всичко е карма, защото паркирах пред нас, слезнах от колата и видях как благинко дъвката, някакси се е озовала зад мен и съм я размазал стабилно по седалката  :'(

Въпросът ми е някой чистил ли е дъвка от тапицерията на седалката и как? Става въпрос за най-обикновена, не за плюш или нещо подобно.

Lucy

Махала съм дъвка със стара четка за зъби и нагорещен оцет от едно палто, вълнено. Чувала съм, че някой свалят с бензин или спирт.  Нанасяш с парцал малко и чакаш няколко минути и тогава почваш да махаш бавно с някакво пластмасово ножче примерно или нещо подобно. Само не го прави с лакочистител или ацетон, щото ще замине цветът на тапицерията.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

ForeverFord

Пробвай с ютия и някакъв парцал.Така преди време махнахме с баща ми една дъвка от седалката на орион-а.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

m_focus

Цитат на: ForeverFord в 21 Октомври 2015 12:36:33
Пробвай с ютия и някакъв парцал.Така преди време махнахме с баща ми една дъвка от седалката на орион-а.
+1
карай форд и бъди горд :)