Форд Фокус Double Din

Започната от Чебурашка, 04 Декември 2011 21:01:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Чебурашка

Здравейте,потърсих евтина навигация,която да може да се свърже с бутоните на волана и попаднах на тази: My Link Цената е ниска в сравнение с  тези които се продават тук за над 1000лв,пише че  има Steering wheel control  и има нормален дизайн.Интересуват ме всякакви мнения,защото поръчам ли от Китай  няма връщане назад  :-[

Alexander

Погледни моята тема! 650 лева от китай, има си контрол от волана, камера, ДВД, радио, GPS и така нататък :)  (thup)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Чебурашка

Разгледах темата  (thup)
скоро и аз ще опитам че сега съм с оригиналното CD,дано сайта не бави доставките,другия месец мисля да поръчвам

Bobi

Аз също мога да потвърдя, че мултимедията на Александър е много добра!

Alexander

Пиши ми на ЛС, мога да ти съдействам доста!  (fri)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Pyrhel

Китайчето има само 1 нещо на вънешен вид, което не ми харесва - картинката като се включва. Емблемата е доста разтеглена настрани и седи като размазана - предполагам защото размера на картинката не е избран правилно. Сашо, може ли да се сменя boot screen-а? Понеже съм си избрал един Kenwood за нататъка и се порових в неговите възможности - може да се сменя началния екран през USB-то с една флашка и да си го направиш както ти кефне...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

Сега от фирмата от която аз си я взех, пуснаха нова на която има тази опция!  (thup)

by hotblooded