Фокус, не работят подгревните свещи

Започната от ФОРД, 11 Септември 2015 20:59:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ФОРД

Здравейте колеги. Моля, ако може помогнете. Всички бушони и релета които се намират близо до акумолатора предназначени за подгряването на подгряващите свещи работят ......имали някакво друго реле, защото не идва ток до свещите на кабела.Благодаря

Manolcho78

Аз доколкото знам има само 1 бушон за свещите и 1 реле - намират се в кутията, която е до въздушния филтър - то там на капака на кутията мисля, че си има означения кой/кое за какво е. Бушона по спомени е 60 А.
Свят - шарен, шматки - бол :)

Milcho

Кажи коя година и с какъв двигател е тоя Фокус, че не ми се занимава да налучквам...
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

V.Buzev

А защо в това топло време трябва да работят подгревните свещи, или на диагностика ти е изплюло грешка че не работят?

alekzandar

Здр ако температурата е на 10 градуса мисля че изобщо не стига плюса до свещите.Искам да попитам понеже съм от скоро собственик на C-max2.0 136 TDCI къде ми се намират подгревните свещи.

G_o_c_e_v

На най гадното място. Под изпускателния колектор, който се намира под чистачките и те трябва да се демонтират, както и колектора.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Milcho

По-скоро се намират над колектора. Ето малко картинки от когато ги сменях на моя. На 3-тата снимка тресчотката с удълженията е сложена на едната свещ.

"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

G_o_c_e_v

Ох ти ме успокои. За тази зима вече ще ги сваля да ги проверя и да сменя евентуално.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Светослав ст

Някои знае ли колеги на фокус 1.8тдси не стига ток до кабела на свещите може ли снимка ако някои знае кое е релето  благодаря предварително поздрави