Тeче от селектора

Започната от lordextra, 26 Юли 2015 19:05:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lordextra

Та значи, четох, ползвах търсачки, но точно отговор на въпроса "как се разглабя селектора на ib5 кутия със стартер към радиатора, и колко струва този "странен в кавички семеринг ли е , ли какво ли е", не намерих отговор затова пускам тема. Доколкото изчетох , до сега на никой не е текло от там. Моля за помощ, колата е форд фокус 2000 година 1600 кубика по код fyda. Може и схема да ми пратите или так нещо от "cad - ли там как се казва" - дето гледат за каталожни номера. Мерси.
Не е скъп Бензина, Заплатите са НИСКИ. "Бяло, червено, зелено"- цитат на 3-те Б-та за знамето на България.

lordextra

E ok дайте връзки към мотопфохе, че днес/понеделник/ май са почивка , ни телефон , ни е-майл еб...т да вдигат. Моля.
Не е скъп Бензина, Заплатите са НИСКИ. "Бяло, червено, зелено"- цитат на 3-те Б-та за знамето на България.

opex

Сигурен ли си, че тече от селектора, а не капе някъде отгоре, например от тръбите, които влизат в рейката?
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

lordextra

Цитат на: opex в 27 Юли 2015 23:02:17
Сигурен ли си, че тече от селектора, а не капе някъде отгоре, например от тръбите, които влизат в рейката?

------------
Aбе ако се беше напънал да прочетеш тървия ми пост, щеше да разбереш , че селектора и стартера са ми към радиатора а не към купете, и нямат дори физически допир до тръбите на рейката. Мислих , че форума е за "Взаимопомощ". Благодаря.
P.S. след като попита, днес проверих нивото на хидравликата на "геврека" и ха, не е мръднало и на мм.

opex

Абе, ако знаеш оня виц "га фанах па се сетих...", та сетих се, че първия път като ти прочетох темата обърнах внимание на това, след което съм забравил и снощи пак като ти видях темата уморен просто реагирах първосигнално без този път да я чета подробно.
Та, какво като си мислел, че форума е за взаимопомощ, някой да не би да ти е длъжен? :D Ще ти отговорят ако искат, дори да знаят. Аз се опитах, дори в късен час и изморен нещо поне да отговоря, ама като ти гледам реакцията, извинявай ;) В смисъл такъв, нали, ...извинявай, като в оня виц с Киркор и Гарабед на моста... :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

Цитат на: lordextra в 26 Юли 2015 19:05:57
Та значи, четох, ползвах търсачки, но точно отговор на въпроса "как се разглабя селектора на ib5 кутия със стартер към радиатора, и колко струва този "странен в кавички семеринг ли е , ли какво ли е", не намерих отговор затова пускам тема. Доколкото изчетох , до сега на никой не е текло от там. Моля за помощ, колата е форд фокус 2000 година 1600 кубика по код fyda. Може и схема да ми пратите или так нещо от "cad - ли там как се казва" - дето гледат за каталожни номера. Мерси.
там има маншон обикновено .. наистина си първия на който тече от там , обратно на гравитацията :) ако омазнява бих се съгласил ама да тече .. няма как ..