Ел. проблеми с Транзит Т260

Започната от Станимир, 17 Юли 2015 17:12:48

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Станимир

Здравейте, имам 3 проблема с моя Форд Транзит Т260 от 2004г.

За първия в момента не знам как да го тествам дали не работи добре, но зимата си проличаваше много точно. Предното стъкло има нагреватели, но се разтопява само шофьорската част. Другата половина на стъклото изобщо не искаше да разтопява. Прегледах бушоните - всичко беше здраво. Има ли релета някъде за стъклото и 2 ли са? Или проблемът да е някъде другаде - букси или вътре в стъклото? Как са свързани нагревателите - да знам какво да търся?

Вторият проблем е глупост, но не мога да си спомня как беше - копчетата за климатика, топлото и вентилатора имат ли осветление? Все ми се струва, че преди светеха?

Третият проблем е за огледалото на пасажера, подгрева. Зимата спря да работи подгрева. Може ли да е свързано с подгрева на стъклото, какво да търся там? За регулирането няма проблем и се движи, но не работеше подгрева.

Тия неща, които са свързани с подгряването на стъклото и огледалото могат ли да се пробват сега или трябва да чакам зимата?

Станимир

Колеги, рамо да ударите?

Alexi

подгрева на стъклото е от 2 части - може да е лоша връзка ,а може и да е дефектирала половината - няма да е първия случай .. буксите са под кората на чистачките ; копчетата на климатика имат подсветка - вероятно е изгоряла - зад панелчето са ; за подгрева на огледалото - трябва да се види първо идва ли ток до него