Ford Focus ST3 15'

Започната от B.Stoilov, 10 Юли 2015 15:10:00

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Опитай се да намериш 205/50/17 ;) 215 по се намират ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Джантите са красиви, ама нещо не съм фен на черните :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Septerra

Днес на изложението си говорих с ПР-ката на Ford - разбрах колко големи фенове на марката сте ти и семейството ти. На салона е изложена 1:1 като твоята. :)

randity

Цитат на: Septerra в 16 Октомври 2015 21:27:15
Днес на изложението си говорих с ПР-ката на Ford - разбрах колко големи фенове на марката сте ти и семейството ти. На салона е изложена 1:1 като твоята. :)
Тя Е неговата  (wave)
Моля се един ден хората да разберат, че автомобил се кара с глава, не с крака и ръце.

B.Stoilov

Здравейте,
СТ-то на автосалона не е нашето - това е второто такова, но 250кс бензин :)

ilko

за цвета на колата, черните джанти са най-добрият избор 8)

B.Stoilov

Имахме си компания за един ден  (gathering) (nut)

B.Stoilov

Малко ъп на темата, с една снимка от "големия сняг" :D
Държи се прекрасно на пътя с тези зимни гуми, вози и доста по-меко, но все пак са 17ки :) Единствено със газта трябва да се внимава при потегляне, че тея Nm скачат много ^-^
P.S - Вече е на 7000км

kenwood

Колата е много добра!
Мернах те на околовръстното около бул. България, ама много бавно го караш тоя фокус  ;D ;D

B.Stoilov

Цитат на: kenwood в 14 Февруари 2016 21:38:46
Колата е много добра!
Мернах те на околовръстното около бул. България, ама много бавно го караш тоя фокус  ;D ;D

Това най-вероятно е бил брат ми :) Предимно той го кара, а и аз не бях в София последните 3 дни :)

B.Stoilov

Малко да ъпна темата с една снимка :)

martin1977

Няма такава красота просто  :o

didony

Страхотно изглежда. Браво!

Mondeicho

Как пък не съм го мернал този красавец досега...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Ilian Petrov

ICATA

И аз да кажа "wow". (bow) (bow) (bow)

К.Методиев

Супер е. :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

gsto

Много хубава! Видяхме се на живо на околовръстното...свирнах за поздрав. Много готин цвят!

B.Stoilov

Цитат на: gsto в 18 Април 2016 20:34:25
Много хубава! Видяхме се на живо на околовръстното...свирнах за поздрав. Много готин цвят!

8) (race)
Може би е бил брат ми, ако е било вчера. Аз рядко се обръщам на клаксони  (rofl)

gsto

Цитат на: B.Stoilov в 19 Април 2016 13:20:30
8) (race)
Може би е бил брат ми, ако е било вчера. Аз рядко се обръщам на клаксони  (rofl)

Вчера към 18:15...
Да му кажеш на брат ти да не кара толкова бавно тая кола...с 60км/ч в средна летна на околовръстното в час пик :)
Иначе...свирнах му и той се захили отвътре ;D

B.Stoilov

Цитат на: gsto в 19 Април 2016 13:45:54
Вчера към 18:15...
Да му кажеш на брат ти да не кара толкова бавно тая кола...с 60км/ч в средна летна на околовръстното в час пик :)
Иначе...свирнах му и той се захили отвътре ;D

Ако не я караше толкова бавно, нямаше да успееш да я видиш ;) Нали знаеш как се карат тея коли - бавно, за да те видят всички :P

Mondeicho

Да и се наслаждаваш на жадните погледи (rofl)

vanvan

Честито и само безаварийно! Като я разработите, може ли да направим няколко старта, че ми е интересно колко е разликата със старото ST :)

Alexi

ма то е дизелче :)

B.Stoilov

vanvan Благодаря, твоето преди фейслифта ли е?

vanvan

Дизел ли е? Моето е MK2, фейслифт. Дърто :)

kenwood

Редовно я засичам по околовръстното, но явно все брат ти я кара  (rofl) ами той пред угасване я кара   (rofl) ...даже го подпъвах един ден, нооо няма, човека си кара бавно.
Иначе евала фокуса е много красив :)

Mondeicho

Ще задръсти колата с това бавно каране и после ще можем да се състезаваме (rofl)

B.Stoilov

Цитат на: kenwood в 25 Април 2016 22:08:52
Редовно я засичам по околовръстното, но явно все брат ти я кара  (rofl) ами той пред угасване я кара   (rofl) ...даже го подпъвах един ден, нооо няма, човека си кара бавно.
Иначе евала фокуса е много красив :)

Следващият път застани до него и му свирни, като те погледне му дай знак :D Иначе - ходи с нея на работа в Младост, така че, ако е редовно, все е той :D

marti1996

хубава стойка извади, днес направи десен към мивката на обиколна