идеи за квартира в Несебър

Започната от opex, 08 Юни 2015 00:26:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

Към момента 10 човека търсим квартири в Несебър. С 3 коли сме за сега. Искаме да сме на едно място или поне на съседни/близки къщи. Ще е много добре ако има къде да се паркират колите близо до квартирата. И естествено цените може би до ~15-17лв/нощувка.
Ако някой знае нещо на оферта, да ми пише. Става въпрос за периода 8-15 Август
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

marti1996

има студия в Несебър, за нощ 3-ма човека платихме възрастни 60лв, ако сте 2-ма с дете 45лв, предполагам че за по-дълъг период от време цената слиза поне на 30лв, към края на несебър от към стария град,спалня за 2-ма и диван на който аз съм 180 спах супер, пълно е с такива в целия град.
Забравих на гарата в Бургас може да идеш там има квартири за навсякаде цените са по 10лв на нощ.