За какво последно си даде парите?

Започната от Vas, 01 Декември 2011 18:49:21

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

Купих си тава...женска му работа братче....
За Пуфи нафтичка и течност за чистачки - розова.
Искам нещо русо, може и метла!

Dmitarcho

Смяна на масло, горивен и маслен филтър ... около 150 пари излезна, като горивния филтър е Clean, някакъв Италянски. Оказа се, че и досега съм бил с такъв ;)
Ръца Пръца

hotblooded

Цитат на: dmitarcho в 07 Август 2012 14:07:24
Смяна на масло, горивен и маслен филтър ... около 150 пари излезна, като горивния филтър е Clean, някакъв Италянски. Оказа се, че и досега съм бил с такъв ;)
Дърпаш дявола за опашката, но ти си знаеш най-добре...

supertorr

Цитат на: hotblooded в 07 Август 2012 14:15:15

Може да да сипва само супер нафтичка и да е спокоен. Иначе в Габрово май си е по-студеничко зимата...

Dmitarcho

Цитат на: hotblooded в 07 Август 2012 14:15:15

Ти го задърпа - не аз :P Следващата смяна ще е на MANN тогава :P
Ръца Пръца

Alexi

ауу Clean са възможно най евтините филтри ,точно за горивен  ::) а аз последно дадох за баланс на 4 гуми .. на касовата пише 18-20 цола  ^-^

Bobi

dmitarcho,

ако трябва да се дава определение и пример за "куча марка", то това е марката Clean. НА твое място бих го сменил веднага!

G_o_c_e_v

Ето с какво се сдобих... естествено без кабелите, които стърчат от него...

Нищо не се реже или преправя, само добавяме това реле за време, което ни устройва (от 1 сек. до 5 мин) и при запалване на двигателя, фаровете се пускат без габаритните светлини на колата, обаче съм поставил и ключе, с което мога да изключа тази добавка, а ако решим да си пуснем фаровете по нормалния начин просто си ги пускаме без да се конфронтира с тази добавка.

Струва 6,80лв
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

hotblooded

Цитат на: Bobi в 07 Август 2012 15:26:39
dmitarcho,

ако трябва да се дава определение и пример за "куча марка", то това е марката Clean. НА твое място бих го сменил веднага!
Добави и FILTRON към "бау-бау" марките! Един познат с Лагуна DCi дето ми ги хвалеше и ме бъзикаше че съм дал пари за оригинален филтър -  купуваше помпа наскоро.

pantata

Цитат на: momo76 в 07 Август 2012 08:38:10
Панта, откъде таз хубавиня. Аз часовници не нося, ама за такъв ще се прежаля.

На снимките в ибей изглежда добре, но всъщност е доста лекичък и ... абе смотан е малко :)) Аз го взех с идеята да си стои вкъщи, но няма и кутийка, та трябва да мисля как да си го поставя да си го гледам :)

Следващия път на среща ще го донеса, но няма да е скоро, че съм в отпуск след петък и дим да ме няма.

whaaazp

Pyrhel

860 лева за каско и гражданска... (af) Това са 6-7 резервоара нафта! :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 17 Август 2012 14:08:47
860 лева за каско и гражданска... (af) Това са 6-7 резервоара нафта! :(
за 12 бона ли я оценяват твоята?

Pyrhel

аз си избирам за колко, 10к с право на официален сервиз, важаща за чужбина + 10 лева за зелената карта за гражданската

supertorr

Цитат на: Pyrhel в 17 Август 2012 14:45:04
аз си избирам за колко, 10к с право на официален сервиз, важаща за чужбина + 10 лева за зелената карта за гражданската
Къде това?

Pyrhel

БулИнс, поне са изпитани, че плащат всичко... Макар и със закъснение...
Ако ще го правиш там, драсни едно ЛС :)

amplified

Шшшшт, да не сте казали на никой  O:-)

Alexi

120 лв за нафта .. тия дни излязаха пътувания пак ще врътна едни 1000 км за 1 седмица ..

amplified

Масло, маслен + въздушен филтър 154лв от Мото-Пфое.
Смяната 13 лева в сервиз.
Общо 167 обслужване. По-бива от 280-350.
Ако бях поръчал масло за 64 лева вместо 90 и филтри от софийския моторкрафт щях да падна под 140 лева всичко сигурно.
И тва на 20к, еми баси якото, тъй де 83.50 на 10к км поддръжка си е доста приятно.  :P
Късам сервизни отношения с Фотото, сори ама не карам мерцедес или БМВ да плащам две минимални за поддръжка  (hammer)

AlexanderBozhinov

Преди часове си дадох парите 60лв-Нафта и хоп...Пътна помощ 50лв. Днеска е ебати скапаният ден...

Marlboro

Цитат на: pantata в 07 Август 2012 19:37:53
Аз го взех с идеята да си стои вкъщи, но няма и кутийка, та трябва да мисля как да си го поставя да си го гледам :)

Трябва да имам няколко подставки за часовници, ще пробвам да ги намеря и другия път ще ти донеса на срещата. Да си стои изправен  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

escobar

Ароматизатор "Мохито" - очаквах да е гаден, леко ексцентричен, ама то е като пиянска пръдня баси.

road runner

Pioneer VSX-808RDS

Супер доволен от покупката ...... остава съраунда ,центъра и един суб и става мега яко домашно кино :)

Alexi

на безценица изпадат тия машинки от висок клас

road runner

Действително го взех на мноооого доволна цена :) 160лв . Имаше още 3 оферти за този модел :) но на високи цени :) Явявам се 2-ри собственик :)

road runner

Айде пак аз  ;D DVD Pioneer DV-525 

отново изпаднало на безценница и отново от старата генерация техника :)

pantata

Айде пак да се разпиша и аз, ГИ Фобос :)

AlexanderBozhinov

Антифриз от МП 4л=53лв и стотинки ако не се лъжа :)

G_o_c_e_v

430лв за 2 акумулатора Бош с 3 години гаранция
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

petermitkov

С помоща на колега от форума си взех за VW-ена - акумулатор AutoPower 74 ампер/часа от вносителя на Берга на страшно добра цена с почти 1/3 отстъпка от цената в магазин... (fri)
Както се казва респект към форума и към хората в него! (thup)
sapienti sat