За какво последно си даде парите?

Започната от Vas, 01 Декември 2011 18:49:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

TourneoRS

Това ме подсеща , че трябва да си купувам нов принтер защото стария си подаде оставката  (bi)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

escobar

Лазерните са паднали и са суперизгодни.

Аз лично набих към 60 лева в бири и цигари. Очи тъмнеят, глава се люшка. Ама пък беше моШно.

Радко

Цитат на: escobar в 30 Март 2013 10:18:36

Аз лично набих към 60 лева в бири и цигари. Очи тъмнеят, глава се люшка. Ама пък беше моШно.
:D Стабилна инвестиция. Аз псоледно дадох 126лв за водоструйка и 11лв за 2 клиновидни ремъка :)

TourneoRS

Цитат на: escobar в 30 Март 2013 10:18:36

Точно за лазерен се оглеждам , мастиленоструйният ми излезе златен . Аз на месец две фактури и 5 рисунки на малката принтирам и свършва.

moni74

50лв за проверка и допълване на климатика :)

----------------------------

tha22don

Pyrhel

10 лева за такси... Ееебаааахти колко са вдигнати тия цени!
Довечера още толкова за наобратно (af)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

moni74

----------------------------

radikn

Най-вероятно е при бояждиите...

За малък термостат 60 лв. (едно магазинче, копие на Моторкрафт в Пловдив)
Около 35-40 лв. за " кучкарник"-не че ми трябва ама знае ли се, ще си седи навит в багажника.
Ако някой може да подскаже как се монтира, тъй като отгоре нямам нищо ::)

hotblooded

около 30 лв за
  Фервекс
  Ефералган
  Мукосолван
  Трахизан
  Кислородна вода
  капкомерче
  буркан мед и
  2 тона носни кърпички

"подредил" съм се ама яко :(

mitakinen

200лв. Гражданска безотговорност и 680лв. каско  >:(
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

mike28

Баси, това си е нафтичка за над 2000 км. :-[

amplified

686лв за 4 гуми Accelera phi 235/40/18 XL RF 95Y до 300км/ч :P
54лв за демонтаж на стари, монтаж на новите с лъскави лепящи се тежести, смяна на единия винтил, че се отчупи... Малко скъпо като се има предвид, че това е цената -20% и винтила не ми го фактурираха.

hitrata_lisi4ka

Бобс, радвай се, че нямаш датчик за отчитане на налягането на вентилите...че един такъв е 150лв.
Аз за последно дадох пари за лисьови неща и за нафтичка за Пуфи.
Общо 38лв за мигли да си пърхам и за лепилце да си ги лепна :D и 55,55лв за нафтичка хихи
Искам нещо русо, може и метла!

mike28

Миглите златни ли бяха? :p Само да питам за нафтичката - така ли каза на човека на колконката - искам дизел за 55,55?  (notworthy)

И да не съм офф - оставих 80 лв. на кауфланд за препарати, прахове, йедене, пийене и прочее полезни неща. После турих нафтичка от екото за 30 кинта, даже ми върнаха някакви стотински с отстъпката. Мислех да ходя да гледам "Забвение" на кино, ама си купих фъстъчки за 3 лв. от кварталния магазин и после ме домързя да излизам повече.

hitrata_lisi4ka

Майк, ако купувах такива разкрасителни неща от тука, щяха да ми излязат към 100лв ebay rulllllz :D
А за нафтата, винаги си сипвам сама и не им давам на бензинджиите да ми пипат колата.
Искам нещо русо, може и метла!

mike28

Признавам си, че си нямам хал-хабер как вървят цените на подобни разкрасителни неща, просто ме досмеша за миглите. като се сетих за онова, дето го пуснах преди малко в Fun темата.  ;D

ЦитатS: Купувам спешно вежди(за фарове).
I: Мойте, за съжаление вече ги оскубах, но ако искаш, може да спазарим едни мигли?

ffmk1l

61 лв за да си взема колата от наказателния паркинг.  :'( Тук и от тротоарите взеха да ги вдигат. Нямало един метър разстояние, да не съм го мерил с рулетката колко е? Баси, как ми скапаха настроението тия снощи...
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

mike28

В Русе мисля, че "удоволствието" струва 40 лв. При вас да не вземат 20 отгоре за поддръжка на липите?
Да чукна на дърво, досега винаги съм се разминавал с паяка.

hotblooded

При нас струва 52 лв ако я вземеш до 2 часа, + акт за още 20 лв ако ти е за пръв път ( втория е 50, третия 100). Така че направо сте късметлии :'(

martin_krastev

462 лв за 4 новички гуми DUNLOP SP BLURESPONSE 195/65/15 и доставката им :)

Pyrhel

У Софеата е 67 от наказателен, чакам да видя какво ще реши чич' кмет за по-нататъчната глоба... Която упорито ще отказвам да платя. Казаха ми около 100 лева още.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Подпомогнах с 10-тина лв създателя на Adblock.

TourneoRS

Нямаше промоции на олио ,- 120 лв за  нафта .

Alexi

G_o_c_e_v

88лв за 40 кила нафта... и да, смятате правилно ;D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Alexi

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Vasilev

TourneoRS

Намерих в една кооперация към 150 литра олио с изминал срок на годност .. към две години . Ще ми стигне да го мешам за два месеца ...

купих го за по 1,20 лв  (dwo)