От текстилен към кожен салон (различни купета)

Започната от LoGo, 12 Април 2015 08:55:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

LoGo

Здравейте колеги!
Направо на двата конкретни въпроса:
1. Има ли окабеляване за монтиране директно на кожен салон от MK3 Ghia на моето MK3 Trend (което регулира електрически седалката само във височина.
2. Стават ли салоните от комби и седан за хечбек ?

Septerra

Здрасти, колега. Правих същата смяна като теб, но при комби. Салоните от хечбек си стават само на хечбек, от седан само на седан и от комби само на комби! Това ти го казвам след опит да сложа от хеч на комби, при което открих колко големи са разликите.

Относно окабеляването - ако имаш подгряване на седалките, мисля, че ще имаш всички останали кабели за ел. реглаж. Аз бях точно така - подгряване имах на предните седалки и като сложих новия салон с пълен ел. реглаж, подгряване и охлаждане, всичко работеше без проблеми.

LoGo

Много благодаря за отговорите колега! Спести ми доста ходене по моргите :) Жалкото е, че намирам в интернет запазени салони все от комби :(
А знаеш ли как стои въпроса с колите с десен волан ?

Septerra

Да, аз съм със салон от деснячка. Стига всичко като ел. реглаж да те устройва, тоест - и двете предни да имат еднакъв, примерно, от там насетне няма проблеми. Захващането е същото навсякъде, няма проблеми.