Загуба на мощност Форд Фокус C-max 2.0 дизел

Започната от n.e.spiridonovN, 06 Март 2015 13:58:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

n.e.spiridonovN

Здравейте Колеги,
От известно време имам проблем с любимият Форд. Когато карам на дълъг път понякога ми забива и губи мощност. Докато не го изгася и не го запаля на ново не мога да изпреваря и тир.
Ходих на диагностика в Мото - Пфое и ми казаха, че има някаква грешка на турбото и на някакъв вакум преди него. Не може ли да ми кажат кое точно е. Това се случва много рядко иначе калота върви чудесно и разхода е добър.
Бихте ли ми казали, споделили опит ако на някой от вас се е случвало подобно нещо или имате предложения.
Предварително Ви благодаря

G_o_c_e_v

Нещо по управлението на турбината. Може да е от една червеникава джаджа преди турбината или от джаджата на самата турбина. На моята кола и беше застанало боклуче на оста, която движи лопатките и колата влезе в авариен режим.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

sheribg

и моят форд ми го направи този номер на два пъти и вероятноста за проблема е в лостчето на вакума заяжда и не отваря днес го напръсках с ве-де и го раздвижих надявам се да е това проблема опитай и ти няма да му нареди повече :))