Летни гуми DAYTON 205 55 16

Започната от chokolino771, 23 Февруари 2015 12:35:01

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

chokolino771

Колеги сега ми се обадиха,описаните гуми х 75лв. чисто нови с гаранция.Аз си предплатих две понеже имам и две чисто нови,та ако някой е мераклия мога да му запазя или ако минавате край Търговище ще ви заведа до сервиза да се обуете за лятото  (rofl).Мисля че е изгодна цена.

Vanko

Бааааси тънката цена, ама Столичани пак няма да облажим...

chokolino771

Ами на мене така ми се струва , че е тънко миналата пролет взех две на цената на почти 4 сега.При вас може да има и по евтини ама при нас на село немааааааааа :))

chokolino771

Ванко,сега попаднах на обява в София и при вас има даже по-тънко-ето виж
http://olx.bg/letni-gumi-205-55-r-16-dot-2014-2015-i71030714

даже и 15 цолови има ,нещо става с тез цени
http://olx.bg/195-65-r15-dayton-touring-91h-i48574693

И това е за Венци от Шумен че днес ми звъня а на лично е неактивен
http://olx.bg/185-65-r14-novi-letni-gumi-i48866811

Vanko

chokolino771

Точно това са да,тя и фирмата е същата гледам.

martin1977

Питах ги - само онлайн работят - доставят по Еконт за 5 лв. на гума. Не може лично да си ги вземеш от тях. Значи плюс едни 20 кинта за доставка на 4 гуми.

chokolino771

Ами значи излизат на цената като при нас.

martin1977

И пак е добра цена за такъв размер. Може да са ниско качество, но поне са нови.

chokolino771

Миналото лято взех две,е не се скъсах чак да пътувам ,нормално каране примерно 15000 км.и грам не са мръднали.За тази цена мисля даже перфектно като се има предвид пътищата тука как са разкопани.Днес взех даже и 4 боря 175 70 14 за Берлингото по 58лв ;D .Направо ми изглежда че купувам гуми за колелото на сина ми  (rofl)

rado464

Аз още се колебая за тези гуми. Наистина са на страхотна цена. Ама да не стане евтиното излиза скъпо.

Alexi

нова гума е .. 2 сезона да изкара ,за тия пари е добре

BeTaTesTeR

Въпроса не е, че няма да изкарат, а това, че не спират. И като се натресеш някъде да счупиш предницата ще ти излязат през носа тия гуми. Не се лъжете по гуми, които има еко, blue или efficientgrip в името. Това са гуми с намалено съпротивление, което означава по-малка сила на триене с асфалта, което означава по-дълъг спирачен път. Направени са от по-твърда смес и са като от пластмаса. Не се износват, може и 100 хил. да издържат, но откъм пътно поведение са трагедия. Всичко това е заради поредните малоумни изисквания на ЕС за индексите и за да ги пробутат като "екологични" и спестяващи гориво заради по-малкото сцепление с асфалта. А основното предназначение на гумите е да осигурят възможно най-голямо сцепление и по-малък спирачен път. Затова като видите индекса с бензиноколонката да е А или В бягайте далече от тия гуми.
Имал съм GoodYear Efficientgrip compact, на мокро си се пързаляха сериозно. Дори сега се замислям дали заради тях  не ударих предишната кола и дали ако бях с други гуми може би щях да успея да спра.

chokolino771

Абе не мога да кажа толкова лоши работи за тях,карах ги един сезон и не съм усетил да не спират.Не съм състезател ,повече от 140 -150 не вдигам,но до 150 на междуградските пътища не се държат лошо,поне там съм карал .Вероятно не са от най-добрите гуми,но пък хубаво и евтино много рядко ,да не казвам никога.Все пак и според джоба,и мене ми се ще новото Мондео ама.... ::),ще изчакам още около малко (rofl)

Alexi

ела да видиш гудиъра не спират ли :)