Мнения за ЗД Виктория.

Започната от ValkataFF, 12 Февруари 2015 13:34:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ValkataFF

Колеги здр. ,имам оферта за пълна каско в ЗД-Вик*ория.Жена ми работи в телекомуникационна компания предлагащи мобилни услуги, и съответно и двете фирми са на един и същ човек :) (които по обясними причини не е в БГ) и от там идва намалението за служители ,и ми предлагат пълно автокаско с около 100 лв под офертите на др ЗД.Ако има някои има наблюдение как работи това ЗД да драсне два-три реда.Дали е доволен и т.н..

tropper

Нямам наблюдения, но...последната година покрай аферата с една банка, на която клиентите й бяха скъпи, беше замесена и сродна търговска банка с името на същия застраховател....
Дали банката и застрахователя имат нещо общо...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

hotblooded

От евтини застраховки и големи лихви по влогове - доста народ изгорЕ...

ValkataFF

(thup) , най-много с 200-300 лв ,да се изгори :)

pAbLo

Еле пък колата му да има нужда от плащане на щета...
Май мина 200-300та лева 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

ValkataFF

За добро или лошо вече направих каското, времето ще покаже дали изборът е бил добър или лош. ;D

escobar

Бащата беше застраховал при тях и са коректни. Мръщят се като завеждаш щети на паркинг, а неговата стоеше мощно в центъра и се намираше кой да и нанесе такива. Мръщят се, но плащат. Платиха му изкривена алуминева джанта и спукана гума след дупка до Световрачене.
Беше завел щети на паркинг два пъти и когато дойде време за подновяване вдигнаха цената на каското, но това си га има в играта.