Tри месеца нерегистриран Форд

Започната от neldcho, 27 Януари 2015 17:47:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

neldcho

Колеги въпроса ми е като не съм го прехвърлил в кат а само при нотариус дали ще имам глоба ?
Аз ♥  да карам кола на 20-25г. Когато съм почивка по цял ден да е с вдигнат капак, най-обичам и като мине някой познат да ме погледне и да каже "тц тц тц.... чисто нова я зе... Майката и еба" е тва го обичам много

chokolino771

Мисля , че ще имаш.Преди беше до 1 месец трябва да я заведеш на отчет и в данъчното,а в КАТ тогава не гледаха много много ,но сега доколкото се сещам мисля направиха срока една седмица за КАТ и за данъчното.

Marlboro

Срокът е двуседмичен, глобата е от 20-150лв. чл. 180, ал. 2, т. 1 ЗДвП
Глобата няма да е само в КАТ и в общината ще мрънкат.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

neldcho

Цитат на: Marlboro в 27 Януари 2015 18:47:26
Срокът е двуседмичен, глобата е от 20-150лв. чл. 180, ал. 2, т. 1 ЗДвП
Глобата няма да е само в КАТ и в общината ще мрънкат.

лошо ми е от 20-150 а как определят дали да е 20 или 150
Аз ♥  да карам кола на 20-25г. Когато съм почивка по цял ден да е с вдигнат капак, най-обичам и като мине някой познат да ме погледне и да каже "тц тц тц.... чисто нова я зе... Майката и еба" е тва го обичам много

Marlboro

Както и другите подобни глоби, по лична преценка. Тоя ме кефи 20лв, тоя не 150. :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

martin1977

Направи се на "луд" и "ни лук ял, ни лук мирисал" и ще минеш с минималната. Освен ако не попаднеш на някой чешит или пък някоя в цикъл.

Ина Тодорова

Имаш 2 седмици за регистрация в КАТ и 2 месеца за съответната община.

escobar

Аз преди съм закъснявал много и с игри и закачки съм минавал без глоба. Ако има такава е редно да е минимален размер - 20 лева за първо нарушение.
В София от 01.01.2015 регистрацията в КАТ автоматично се отразява в данъчното - някаква наченка на електронно правителство, но не съм сигурен дали не е останало само добро намерение.