Aкт за преминаване на червено

Започната от neldcho, 20 Януари 2015 14:42:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

neldcho

Колеги днес минах на червено на кръговото на сточна гара мисля че са ме снимали, въпроса ми е какви са снакцийте глоби, точки и темподобни
Аз ♥  да карам кола на 20-25г. Когато съм почивка по цял ден да е с вдигнат капак, най-обичам и като мине някой познат да ме погледне и да каже "тц тц тц.... чисто нова я зе... Майката и еба" е тва го обичам много

Lucy

За преминаване на червено - Акт, 50лв и -10т. Кога, обаче, ще получиш честитка - нямам идея. При някои до месец пристига, а при други изобщо не идва.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Marlboro

Не са те снимали за червено, не го мисли изобщо, особено пък там.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

escobar

neldcho

Цитат на: Marlboro в 20 Януари 2015 18:22:02
Не са те снимали за червено, не го мисли изобщо, особено пък там.

еми аз щото имам някаква навигация waze и ми показва че има светофарна камера, и на лъвов мост ми показва че има такава после и от там минах ама на жълто.
Аз ♥  да карам кола на 20-25г. Когато съм почивка по цял ден да е с вдигнат капак, най-обичам и като мине някой познат да ме погледне и да каже "тц тц тц.... чисто нова я зе... Майката и еба" е тва го обичам много

escobar

То камери има, ама са наблюдателни.

tropper

И аз съм минавал веднъж-дваж там на червено и не са ми пращали нищо, а е минало доста време (години).
На това безумие - кръгово със светофари посредата няма как да не се объркаш...  (facepalm)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

neldcho

Цитат на: tropper в 21 Януари 2015 08:48:47
И аз съм минавал веднъж-дваж там на червено и не са ми пращали нищо, а е минало доста време (години).
На това безумие - кръгово със светофари посредата няма как да не се объркаш...  (facepalm)
е точно е така и аз се подлъгах  мноо малумно направено

yanev

Наказателните камери, които снимат за червено са на рамена преди самия светофар.Тези които са на самото рамо на светофарната секция са в нашия център и са за следене на трафика колко е натоварен.Наказателни камери има на светофарите на Мария Луиза и Тодор Александров, П. Евтимий и Г.С. Раковски, на Софийския университет, на Орлов мост и на друго място не се сещам.До колкото знам тия наказателни камери снимат и само малко да минеш стоп линията и акта се води като за минаване на червено.

Marlboro

Цитат на: yanev в 29 Януари 2015 22:11:20
Наказателни камери има на светофарите на Мария Луиза и Тодор Александров, П. Евтимий
Май не ти е много вярвна информацията. Къде ги видя, тия камер?

yanev

Ми щом не вярваш, примерно като идваш от Ботев по Т.Александров виж преди самия светофар около 10 - 20 м нз точно, има стълб с рамо и на рамото горе са камерите и ако идваш и от обратно пак има.А на Раковска и Евтимий има ако идваш от Евлоги Георгиев преди да пресечеш Патриарха.Плюс тва стълбовете са ги купували от нас, друга фирма подизпълнител и се знае 100% за какво ги взимаха и къде ги слагаха  ;D Всичките други камери на рамото при светофарната секция са свързани с нашия център и никой не го интересува дали някой е минал на червено.

Lucy

Колко пъти съм се изрязвала на Попа, на Т.Александров и на още места и то все на жълто, още нямам 1 честитка. Не знам кой ще седи да люпи семки на тия камери. Майка ми я снимаха на Цариградско на светкащата камера преди повече от половин година, познай дали е получила нещо :)

Цитат на: yanev в 30 Януари 2015 18:05:33
...като идваш от Ботев по Т.Александров
Тия не са ли успоредни?  >:(
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

yanev

На жълто няма как да получиш честитка, освен ако не са много изгладнели.Освен това светофарите с наказателни камери ги изброих кои са, на останалите няма как да получиш честитка за преминаване на червено.

mirohristov

Цитат на: Господарката в 30 Януари 2015 18:40:28
Тия не са ли успоредни?  >:(
Тия са малко перпендикулярни.  ^-^
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Marlboro

Цитат на: yanev в 30 Януари 2015 18:05:33
Ми щом не вярваш...

Не става въпрос, дали вярвам, а дали има нещо в кутиите... Стълбове и кутии, има доста, но са празни.

yanev

Който не вярва да пробва.На един приятел му дойде снимка преди няма и 6 месеца точно от Раковски и Патриарха и то само защото беше няма и метър след стоп линията  (rofl) но пак си го водят все едно си минал на червено.Ще питам катаджийте другия път дали знаят нещо по въпроса дали всички работят.До колкото си спомням един от техниците при тях ги поддържаше до миналата година, но се говореше, че общината щяло да сменят поддръжката..

Lucy

Цитат на: mirohristov в 30 Януари 2015 18:56:59
Тия са малко перпендикулярни.  ^-^

Установих, че греша, снощи като се прибирах и минах през кръстовището (facepalm)  (rofl)

opex

На Цар Освободител и Раковски няма ли също?
http://prikachi.com/images/562/7890562h.jpg
Мен поне са ме снимали преди 7 години май беше..
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

yanev

Мдаааа пропуснал съм и там има.Днес с един колега се заговорихме за тия камери и сподели, че преди доста години слагал камерата (една голяма грозна кутия пак преди светофара) на Ботев и Тодор Александров и след 3 дни го снимала него на червено да мине и като отишъл в КАТ да я плаща всички му се смяли  (rofl)