Мондео МК2 моето бижу!

Започната от Виктор Велев, 14 Ноември 2011 00:17:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Виктор Велев

Здравейте казвам се Виктор и съм от Стара Загора собственик съм на Мондео МК2 1.8 тди 98 година.Купих го напълно стоково а сега съм горд да споделя с вас че съм направил доста неща по него.
Като за начало съм с челен кулер,също така турбината ми прави по голямо налягане и естествено нафтовата помпа пуска повече нафта.
Катализаторът е махнат егер клапана също  както и средното гърне! Предстои махане на крайното :)
Карам го с лети джанти 16-ки с фланци отзад (предстои и отпред),имам спортно окачване,спортни седалки рекаро с ел.повдигане и подгряване.
От към музика също съм я докарал имам cd Pioner DEH-P700BT по вратите също съм заложил на Pioner,а в багажника се намира бас катата ми с говорител Kenwood.
Пускам малко снимки да придобиете представа. 

П.П Надявам се да ви хареса  ;)

Поздрави!

Bobi

Добре дошъл, колега!Мондеото е страхотно...Пожелавам ти много безаварийни километри и хубави емоции с него  (beer)

Alexander

Много, много добре се е получило! Тук си личат много вкус и много труд!  (fri)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Виктор Велев

Pyrhel

Много добре са му застанали джантите, красота, особено снижено!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Изглежда убиствено, браво за положеният труд. Ако не е тайна до колко коня си го докарал, т.к. навсякъде съм чувал че тоя мотор не носи на тунинг. На колко надува турбината, каква марка е, ГНП-то стоковото ли е? Май много се отнесох но наистина съм впечатлен. Поздрави и продължавай и така занапред

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

tha22don

Браво колега! Има зъл поглед и добра стойка. Да те радва и да ти се отблагодарява за вложения труд!

Виктор Велев

отново ви благодаря за хубавите пожелания колкото до конете не знам точно колко са около 100-110 турбината е на 1.2 бара помпата е лукас с малко предварение и по голяма порция нафта!

П.П Днес вече и със сменено крайно гърне

Виктор Велев

предстои слагане на фланци отпред очаквайте снимки  ^-^

Vas

Ремус ли му сложи или обикновенно гърне? Евала за Мондеото страхнотно е особенно бели джанти на черна кола  (thup) а да не говорим за спортното окачване - Супер е!

Danchev

Цвета е доста тъмна вишна .... ама на снимки верно си изглежда черно :D
How about a magic trick?

Иван Вълков

Мисля че е като моят свят, илу един тон по тъмно. Малко тъп въпрос, но как е с разхода след тунинга. То някой ще каже той я понапомпал едва ли е мислил колко ще гори, но е съществен фактор. От какво е новата турбина и още да те питам, защо си я отпуснал на предварене, при положение че си дигнал порцията на горивото. Питам т.к. предваренето за този мотор не е много препоръчително.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Danchev

Предварението е заради по-големият надув :) количеството гориво е едно, кога го палиш е отделен момент ... вслучая май по-скоро е кога го наливаш.
How about a magic trick?

Виктор Велев

Първо да отговоря на въпросите ви значи разхода ми извън градско е около 6 л. при каране до 120 км градско ми гори 7,5 лятото 8.5 зимата при нормално каране.За предварението отговори колегата Ники Данчев.
Гърнето е обикновено,просто е ново и не е задънено няма никаква заглушителна способност много добър звук се получи може да направя клипче да го чуете добре се отпуши тоя дизелак  :P  ;D
Ето няколко снимки на гърнето както е на колата,колата е мръсна ама знаете как е зимно време. На снимките се вижда също как съм облепил и задната лайсна и емблемата с карабоново фолио.

{REDNIKA}

Страхотна машинка
Желая ти много Безаварийни Километри :)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Danchev

How about a magic trick?

Иван Вълков

Много добре му стоят (thup), бях мернал да се продават едни такива но бяха сума до колкото си спомням.

Виктор Велев

ами зависи от къде ще ги намериш  ;D ;D

toretosz

мондеото е супер,доста труд и хартийки си вложил. (beer)

имаш л.с.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Backstage

много много много хубаво мондео колега!!! Поздрави  ^-^

Виктор Велев

мерси колега за съжаление сега Мондеото остава малко на по заден план поради закупването на една Сиера която започва да се подготвя за дрифт  (stir)  :D

Виктор Велев

От днес мондеото вече с две предни зимни гуми фулда нови свалени от сиерата  (coffee)

{REDNIKA}

Браво само така колега трябва да покажем на шофьорите на БМВ че не само с БМВ може да се дрифти давай в Същия Дух :)
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Виктор Велев

Днес нямаше какво да правя и се поразрових в лап топа и открих 2 снимки на мондеото точно след като го закупих

Виктор Велев

Цитат на: {REDNIKA} в 09 Януари 2012 03:06:04
Браво само така колега трябва да покажем на шофьорите на БМВ че не само с БМВ може да се дрифти давай в Същия Дух :)
Мерси за добрите думи колега  (fri)

Racinga

еее изчистена красота  ^-^ браво колега ето това обичам аз, и мога да кажа едно от най-хубавите мондеота в България за мен. Единствено стикерите на тунинг.бг  според мен не ти отиват точно там, но и така е добре. Дай да видим и интериора на тази кукла  O:-)

Виктор Велев

няколко снимки от интериора

Backstage

Ееееееее  Много хубави снимки колега  (fri) Само трябваше да палнеш и Сиерката... :))

Иван Вълков

Седалките много ми допадат. И друг път съм виждал оригинално Рекаро за Мк2, но цвета е подобен като оригиналният салон. Я сподели колко пари ти излезе салона?

Виктор Велев

салона го взех за 120 лв и 2 броя железни джанти за форд
салона вклучва 2 предни седалки + задни + барче с подлакътник + корите за вратите  (happy)