Най-добрите бегачки за 1000 лева.

Започната от SICKandPROUD, 24 Септември 2014 00:16:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SICKandPROUD

Ако сте от онези хора, които постоянно се събуждат с нуждата за скорост, ароматът на бензин и със сигурност са гледали всички серии на "Fast and Furious", тогава разбираме особената нужда от високи скорости и класно возило. За съжаление осъзнаваме, че Ferrari все още не са по джоба на средностатистическия българин, а Bugatti ще забавят своята бюджетна версия на спортен автомобил. Единственият изход е интернет, където хората всеки ден качват своите автомобилни предложения за истинските почитатели на висока скорост. И понеже трябва да бъдем отговорни, решихме да открием най-добрите обяви на автомобили, които на уличен състезателен език стават за "Ръчканье" и "Дрифтенье".
Да живее това онлайн списание, много ме радва. (rofl) (rofl) (rofl)

бегачки

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

martin1977

Колега, само като ги гледам и ме хваща страх. Тези "чудовища" може да се разпаднат, ако вдигнат над 120. Друг е въпроса, че повечето от тях не могат да ги вдигнат. Потенциални убийци. А и не съм съгласен, че са бегачки- няма как кола 115-130 коня да я наречем бегачка. А и на колите от снимките поне по 50-ина коня много отдавна са отишли на паша. Да бъдеш "рацер" с кола за 900 лв. е равносилно на това да си убиец и самоубиец на пътя и да твърдиш, че си жена само защото си си "резнал карабината"  (rofl). Тия от Ферари да вземат да си затворят завода - я виж кви Голфове, Баварци, Алфи, Пунтаци разни им дишат във врата .... и то за няма и 1000 лв.

Alexi

е то едни бегачки ,не знам дали ще стигнат до надин на собствен ход .. дори като нови единствено Пунтото може да се нарече бегачка щото е много леко за конете си

hotblooded

Юбилеен Гуфи 2 GTI-143 к. с.  и  SAAB a съм ги пробвал преди 10-15 години сториха ми се ракети тогава  особено шведа вървят си колите не са кастрирани от ето стандарти

martin1977

То верно - тия ЕКО стандарти, дето ги въведоха от към 98 - 2000 година насам еб..а мам..а на конете - тя излиза по документи от завода 150 коня- качваш се, а ти се струва умрел кон. Докато едно време кола 150 коня си беше наистина ракета. Ако сравним нещата - кола от 2010 с 200 коня върви като кола от 90-те 120- 130 коня /говорим за приблизително еднакъв клас коли/

Alexi

това е по скоро заради теглото на колите .. то е нарастнало средно с 30-40% по класове ,предимно заради безопасност при ПТП ,другото положително е ,че съвременните коли харчат доста по малко .. има го и момента на привикването към мощността .. когато се качих на кола 115 коня около 95-6г ( сиера 2.0 ) - нямаше такава бегачка на фона на лади и варбурзи ( аз имах варбург делукс ,55 коня :) ) .. сега ако се кача на такава сиера ще ми се стори мъртвец ..

escobar

300 коня са си 300 коня.
Иначе тия не стават и за скрап, ама какво може да се очаква от кола, която е половин iphone 6 и струва колкото разходите по прехвърляне, смяна на масло и един резервоар гориво.

SICKandPROUD

Цитат на: martin1977 в 24 Септември 2014 11:57:02
Колега, само като ги гледам и ме хваща страх. Тези "чудовища" може да се разпаднат, ако вдигнат над 120. Друг е въпроса, че повечето от тях не могат да ги вдигнат. Потенциални убийци. А и не съм съгласен, че са бегачки- няма как кола 115-130 коня да я наречем бегачка. А и на колите от снимките поне по 50-ина коня много отдавна са отишли на паша. Да бъдеш "рацер" с кола за 900 лв. е равносилно на това да си убиец и самоубиец на пътя и да твърдиш, че си жена само защото си си "резнал карабината"  (rofl). Тия от Ферари да вземат да си затворят завода - я виж кви Голфове, Баварци, Алфи, Пунтаци разни им дишат във врата .... и то за няма и 1000 лв.
Може би не сте ме разбрали, всичко е в кръга на шегата. Аз най-малко от всички тук си мисля, че тея коли са "бегачки" . Така се казва статията, затова и темата се казва така.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

escobar

Както казваше един познат - Гоуфът е 1.3 ама секи си мисли, че е 1.6 :)
Жалко, че повечето е36-ци се разпаднаха там циганията беше потресаваща.

Alexi

всъщност повечето се движат ако не са тоталки .. наистина здрава кола е това направена без икономии и с мисъл

TourneoRS

Ама и авторът е един ....

Показал  Голф 3 , а сложил снимка на двигател на голф 2  :D . Защото голф 3 с КР 136к.с.  няма , монтира се единствено на Голф 2 .

Нищо им няма на колите , пунтото върви доволно , така плюената Алфа с един добре направен чип , ще остави замислени доста други уж бързи коли . В Русе има една такава ... нинджа .

Моята кола е на 25 години / кара 26та  / отивам до Варна , по цялата магистрала подържа 160 , на отиване и връщане . На над 400 000 км е , и я карам с 5w 30  вече трета смяна . Дали се брои за бегачка , или е коптор и е за Надин ? (dance)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

pAbLo

Ако беше писал Е30 вместо Е36... по бих се навил (rofl) (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

radikn

А бе в не знам какви бегачки с са БМВ-тата за 1000 лв., ама в нашия град едвам ги остъргват от оградите...

marti1996

абе немогат  :D :D :D  с 320-ката като си ходех на даскало сутрин(нямах книга още) си правеше 180 по километраж.  8)

К.Методиев

По спряла кола от 320 не съм виждал.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

pAbLo

К.Методиев

Е тези по подразбиране вече дори не минават покрай такъв клас.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Besniq

Цитат на: К.Методиев в 07 Февруари 2015 11:01:17
По спряла кола от 320 не съм виждал.
Има и по спряла, Фиат Браво HGT 20v.

Besniq

Интересно защо в класацията не фигурира Civic 5 gen. 1.6 VTEC 125к.с. ?! за VTI със 160к.с. няма да говоря, едва ли е в тоя диапазон цена... доста расови автомобили !!!

Alexi

320 не върви особено но е много приятна за каране и много здрава кола ,вече не се правят такива

marti1996

ми незнам 320 е предпочитана от повечето хора на 16-17-18 години с книжки или без, щото става за въртене на гуми, някое и друго кантарене в някой завой  :)) и така, пък и всеки втори без книжка е с 320
https://www.youtube.com/watch?v=u-EJoRGgi90

К.Методиев

От тези без книжки и въртенета на гуми на гоския му свършиха фишовете за незаконна сеч.

Milcho

Цитат на: marti1996 в 07 Февруари 2015 16:34:14
ми незнам 320 е предпочитана от повечето хора на 16-17-18 години с книжки или без, щото става за въртене на гуми, някое и друго кантарене в някой завой  :)) и така, пък и всеки втори без книжка е с 320
И това прави модела лош, така ли?
"по-добре счупен Форд бензин, отколкото здраво БМВ дизел" - Ина Тодорова

marti1996

Цитат на: Milcho в 07 Февруари 2015 17:28:12
И това прави модела лош, така ли?
не, дори е страхотен ако е добре подържан и му сипваш бензинец,
К.методиев- да прав си така е но кажи ми ти поне веднъж не си ли го правил  :D

Alexi

Цитат на: marti1996 в 07 Февруари 2015 16:34:14
защото е забавна кола .. кара те да се усмихваш .. а от доста години насам е и много евтина ,подходяща е за газ ,нормално е да се предпочита от младежите

К.Методиев

Още преди много години имах селика супра и гоския не ми писа акт щото стълба беше метален, та от тогава си имам много наум.

marti1996

Цитат на: К.Методиев в 07 Февруари 2015 20:42:05
Още преди много години имах селика супра и гоския не ми писа акт щото стълба беше метален, та от тогава си имам много наум.
това ме разби  (fri)

pAbLo

Селика супра?
Дай снимка на този нов модел,че ми стана интересно!

К.Методиев

Така се води модела е 84 година, само селика беше с по малък мотор 2.0, а тази беше вентилиран мотор със задно предаване.
Ето една снимка беше и същата на цвят с други джанти.
https://www.flickr.com/photos/28091462@N03/8016118433/

И ето тука може да видиш за тоя нов модел.
blog.toyota.co.uk/history-of-the-toyota-supra

marti1996