Колко километра на ден.......?

Започната от Vas, 14 Ноември 2011 00:04:29

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vas

По колко километра минавате на ден...?

Иван Вълков

VAS ти да не се събуждаш сега?  :D базик. Ми колко зависи по 3, 4 на ден като ходя само до работа (beer)

п.п. Последния месец без да съм усетил съм ударил 850 км, тоя като гледам досега са 300

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexander

Ако разделя километража, на дните от както карам колата излиза 80  ???
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

G_o_c_e_v

Средно по 300 на седмица или на ден по 42
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

petarrs

С личната през седмицата по 20, а когато се прибирам на Плевен по доста. Със служебната по 70- 100 градско  ;D

beware of the monster

Vasilev

В някои дни 10, във други по 200. Средно се пада по 50 км на ден.

escobar

road runner

Между 20 и 50 зависи колко работа имам да свърша :)

viksata

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Alexi

за 10 години от както съм на последната си работа съм минал около 350к или грубо 100 на ден .. баси много ве като се замисля ,това е всеки Божи ден ... има дни в които съм стигал до 1000 ... (omg)

Vas

На ден до работата и обратно 10+10=20км. + после още 10 като излизам или грубо казано по 200км. на седмица

ffmk1l

Ходя на работа със служебната кола. Предимно през почивните дни карам, понякога по 300км за два дни. Като цяло километрите, които навъртам на месец са малко, и затова си я карам на бензин.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

yoshi

около 40-50 на ден скромно от мен според зависи след работа каде се ходи  :P

supertorr

от 25.10.2011 до 14.11.2011 880км., а само съм работил в този период (hammer)
средно по 88 км. (koo)

petermitkov

18km X 2 ~ 35-36km в работен ден събота и неделя около 50 макс.
sapienti sat

Bobi

Около 12 км на ден -до работа и обратно... >:D

tropper

В работен ден, в който нямам извънредни движения по работа - около 35-40.
От вкъщи да закарам жената на работа, после себе си, на обяд - на кръчма в съседния квартал (че е по-хубаво), вечер обиколки на офисите на куриерите да разнеса пратките и обратно към вкъщи... и те си се събират 40.
Ако имам да свърша 1-2 неща през деня и километрите си скачат с още 5 до 20...

В съботно-неделен ден - според настроението - или 0 (ако петъчния махмурлук надделее) или 30-50 обикаляне на магазини из града или 200-500 разходка :)

Годишно правя в последните години по около 25000, което прави средно 68/ден :) Но общо взето от тия 25к/год. 10к са ми градско, другите 15к - извънградско.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

TourneoRS

Минимум 16 км , събота и неделя винаги има поне още 100 извънградско .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Bobi

За 7 месеца, откакто имам колата, съм направил 8300 км.  Средно излиза около 39 км на ден.

hotblooded

За от както я имам - малко над 400 дена - 20 к км и малко - грубо 50 км на ден.

pantata

За 9 месеца около 22000 км и се пада грубо малко над 80 км на ден :)

Иван Вълков

Да съживя темата  :))
Вчера загледах застраховката и техническият преглед кой май точно изтичат. Понеже вече на новите прегледи пише и показанието на  километража в деня на минаване се оказа, че за почти година ( без две седмици) съм изминал 6500 километра. Предвид че 80% от тях са ми градско, се замислям следващата ми кола, ще е по-малка.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ihovahi

Ванка, при тези километри градско... сме си за бензинови коли. Дизела тук не е оправдан ама като не харесвам бензин и газ... пък малка кола... неудобна работа. Иначе на ден ми се падат поне 30 км.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

SICKandPROUD

Ходя до Пловдив поне 2 пъти седмично, понякога повече, на ден да въртя средно по 10-15 като не пътувам, седмично към 500.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Иван Вълков

То човек на хубавото бързо свиква ;) . Аз за момента ще търкалям стареца че от ремонти по семейното жилище неостават за движемо имущество.

supertorr

20000 си ги джиткам на година и то поне 75-80% градско : (

Иначе за прегледа миналата година на 170000, а тази 10000 :), кой ти ги гледа тея работи...

TourneoRS

От един месец насам връткам геврека поовечко . Километрите са едни и същи кЪт трамвайна линия . Първи ден 215км, втори ден 285км, и така 6 дена в седмицата.. Лошото е че работните часове отиват нагоре 12-13 часа на ден . Половинката каза да избирам на коя кушетка да спя  :D ...
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Уха, по 100к на година, като западняк си :))
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

това на ден ,ама караш и през нощта нали :)