Скоро си купих фиеста

Започната от levski77777, 31 Август 2014 21:58:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

levski77777

на скоро си купих фиеста 95г,с мотор 1.6 16v 90коня зетек,бихте ли ми казали добър ли е този мотор ,карам го с обикновенна АГУ,ЗАСЕГА НЕ ГЪРМИ

SICKandPROUD

Мотора е всепризнат за добър. За гърменето, всичко зависи от теб колега. Гледаи си колата както подобава и няма да имаш проблеми

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

тъй като си го публикувал в дневника ,очакваме снимки и подробности за машинката .. мотора е добър принципно но все пак е на 20г направи му пълно обслужване като за начало

baro

Карах 5 години с обикновенната газова,сега съм с инжекцион. Гърмяла ми е когато свещите не бяха наред ,но смених и кабели ,проблем не съм имал след това. За мотора мога да кажа ,че ако е гледан ще ти служи доста дълго. Масло над 10/40 не си помисляй да слагаш,даже най-добре пълна синтетика.

martin1977

Това е един от добрите мотори на Форд, особено пък  поставен във Фиеста. Става един "малък самолет". Единственият му проблем е ЕГН-то .... скоро навършва 20 и почва 21, и въпреки че е от добрата стара генерация, ако не е гледан и глезен подобаващо, може да те изненада неприятно. Обслужи си го подобаващо и му измери компресията за да видиш колко е "издухан". Дано не е много. Аз съм привърженик на газта, но това че е АГУ, а не инжекцион- не е добре. Газта малко или много оказва негативно влияние и ако е карана няколко стотин хиляди км. на газ .... също не е добре. Пожелавам ти да е в перфектно здраве и да ти служи вярно и да те вози мнооогоооо хиляди километри.

levski77777

благодаря за бързите и позитивни отговори (buddies)