Top Gear СЕЗОН 22 ЩЕ ЗАПОЧНЕ С „BULGARIA SPECIAL”

Започната от SICKandPROUD, 01 Април 2014 14:33:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SICKandPROUD

Анди Уилмaн в ексклузивно интервю с гл. редактор на BBC TopGear България арх. Любомир Станиславов относно предстоящите снимки на предаването в страната

http://topgear.bg/?go=article&p=detail&tg_articleId=5402

Успяхме да проведем кратко телефонно интервю с продуцента на BBC TopGear TV по повод идването на тримата големи - и съответно, няколкото десетки тира оборудване и (предполагаме) автомобили – в България. TG TV сезон 22 ще стартира в края на ноември, като снимките на първите два епизода ще се състоят в България. Любомир Станиславов задава няколко въпроса на Анди.

Л.С.: Преди няколко години заснехте изключително успешен епизод в Румъния. Защо решихте да се върнете на Балканите и защо избрахте точно България за снимачна площадка на епизод 1 и 2 от сезон 22?

А.У.: TopGear вече има 21 сезона зад гърба си, в рамките на които сме доказали постоянния си стремеж към оригинално съдържание, не само като истории в отделните епизоди, но и като начин на заснемане. В рамките на проучването за вероятни локации преди заснемането на 1/14 [първия епизод от сезон 14] разгледахме и вашата страна, но тогава Румъния отговаряше най-пълно на подготвения сценарий. Сега имаме нова уникална идея, която се вписва идеално в географските особености на България, както и с други фактори, които ще запазя в тайна, в интерес на зрителя. Аз и екипът ми посетихме столицата ви, както и Черноморското ви крайбрежие, и останахме доволни.

Л.С.: TopGear се гледа от милиони зрители по света и личността ви е много популярна. Как успяхте да посетите България и да останете незабелязан?

А.У.: (смее се)... Ами не мисля, че хората ме познават толкова добре, колкото Джеръми, Ричард и Джеймс. Освен това изненадата е основен фактор в успеха на предаването и професионализмът на екипа ни позволява да запазваме анонимност, докато не решим да използваме популярността в интерес на продукцията.

Л.С.: Знам, че бързате и че вероятно няма да отговорите на последния ми въпрос, но все пак... Какви автомобили възнамерявате да използвате в епизод 1 и 2?

А.У.: Вече споменах, че в TG държим на оригиналността и изненадата, така че ще запазя автомобилите в тайна. Ще кажа само, че основните коли ще са чисто нови, като във втората част на ,,Bulgaria Special" ще има епизодично включване и на автомобил, произведен в страната ви.

*Съдържанието на това интервю е почти пълна измислица. Наистина екипът на BBC направи балканско проучване, включващо и България, преди епизод 1/14, но избра Румъния. Екипът на BBC TopGear България ви честити Деня на шегата и се надява в близко бъдеще да се зарадваме на сбъдването на въпросната идея.

Да ви е честит 1-ви Април, аз се насрах от кеф и като го дочетох до края ми се прирева...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

opex

Цитат на: SICKandPROUD в 01 Април 2014 14:33:13
...
Да ви е честит 1-ви Април, аз се насрах от кеф и като го дочетох до края ми се прирева...
ти колко си лош... :(
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

emkata