конверсия от iB5 към MTX75 - списък с компоненти?

Започната от opex, 30 Март 2014 23:58:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

Тъй. В дългосрочен план трябва да се мисли щот пък тук ми пускат само едни мухи за охлюви :-X Пък на сегашната ми кутия само това и липсва, тя милата масло няма от миналата година сигурно и едно жално виене на 1ва и 2ра особено като намалявам от 60-70 :-[ (rofl)

Освен това ще се радвам на по-дълга 5та и много леко по-къси 1,2,3.
Предвид, че гумите, които ползвам като радиус са по-големи от най-големите по акт за раждане, а освен това и въртя повече градско баланса ще го запазя като разход поради по-големи гуми, а на дълго ще печеля от по-дългата 5та. Пък и за 1,2,3 като са по-къси какво - прекъсвача ми е 2000 об над дизеловия :))

И така, нещо забравил ли съм в списъка с нужни благинки за целта на начинанието? Ще съм благодарен ако някой допълни ако има липси :)

магаре (не онова магаре!)
скоростен лост
щанги
полуоски
главини
кутията (за где без нея)
съединител
маховик
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique


S.Stoyanov

За магарето имам едни опасения че може и бензиновото да стане, че сега като се рових по моргите ми се стори, че и 2-те кутии ползват едни и същи тампони, но трябва просто да се измери дали има място да се събере.Полуоски със сигурност, имат различна дължина, а за главините трябва да се види и за тях, може да са еднакви.Може да се налови преправяне на инсталацията за датчика на задната ама това не е проблем и евентуално друго жило за съединителя.

naskoto__

Главините мисля са еднакви(тия дни ще проверя).Магарето или от турбодизел или от РС-има допълнителен тампон отзад,долу,щангите на скоростния лост минават покрай него.Маховика трябва да е от Зетек 2.0(за 240 мм съединител),при РС маховика има разлика в отворите за захващане към КВ.