Въпрос отностно амортисьори?

Започната от Mar2, 22 Март 2014 13:18:08

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Mar2

Здравейте колеги! Искам да попитам според вас какви амортисьори да си взема. Имам Форд Фокус 1.8 тдци 2005 и си мислех за KYB. Гледах в D&N сайта и бяха на разумни цени около 120лв.единият. Ако някой има препоръки ще се радвам ако може да помогне :). Благодаря предварително:P

Mar2

Pyrhel

Каябата ако е истинска е доволен 'мортисьор. В ebay.co.uk не са ли по-добри цените?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Mar2

Ами малко по скъпи са това беше най евтиното което успях да намеря. Само че не знам от кой е това. Нали имаше тамнразновидности - син , червен и жълт.

Pyrhel

Жълтите не ги знам какви са, червените са газови, сините са маслени.

Mar2

G_o_c_e_v

На макса задните ми са сини KYB(не знам добре ли е или зле), а и Аз трябва да сменям предни, така че темата я следя с интерес.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

КАЗВАТ (това са чужди приказки, не съм го тествал или изпитвал), че газовите са малко по-твърди от маслените. Кое е по-добре не знам. За Сиерата трябва да взема задни и понеже регулируемите коните почват от някаква луда цена ще мина на бюджетен вариант и мисля да сложа газови KYB.

Alexander на дизеловия фокус е с червени KYB, каза, че е доста доволен.

К.Методиев

Аз се оборудвах с два QUINTON HAZELL от ebay на много добра цена, та не е зле да разгледате първо там какво изпада.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

whaaazp

От година някъде отпред съм с KYB Excel-G /червени/.