Тониране на боя

Започната от Pyrhel, 11 Март 2014 15:39:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Къде в София правят бои в спрей? Искам да отида с колата и по цвета й да ми направят едно малко флаконче... Изпадна ми едната капачка на измиването на фаровете на C5-цата и сега е като циклоп :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

whaaazp

Пръсни ги черни за по-интересно  ;D

На ул. Пиротска м/у бул. Константин Величков и ул. Зайчар имаше магазин за бои и предлагаха направата им на спрей.  Скоро не съм минавал, но би трябвало да си го има магазина още. :)

amplified

Цитат на: whaaazp в 11 Март 2014 16:10:26
Пръсни ги черни за по-интересно  ;D

На ул. Пиротска м/у бул. Константин Величков и ул. Зайчар имаше магазин за бои и предлагаха направата им на спрей.  Скоро не съм минавал, но би трябвало да си го има магазина още. :)

На ъгъла до светофара е магазина, там дето ми беше паркирана колата сумати време ако се сещаш, Pyrhel.

Lucy

Има и табелка "Тониране на бои" и е точно преди пазара.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Pyrhel

Мерси. Мернах някакви и в Горубляне в началото на Самоковско, че са ми доста по-близо, дали ги целят цветовете?

Боре, знам къде я беше забравил, нали ти се смеех на фолиото на фаровете. Фарове карбонара (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Lucy

Teзи на Пиротска със сигурност ги целят.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"