Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 26 гости преглеждат тази тема.

hitrata_lisi4ka

Носачите мисля, че стават, за моя радост, но като започнат да разглабят ще се види. Иначе колелото ми е накривено, даже и гумата е малко изядена накриво. Все пак цената, която майстора ми обяди е на половината на частите само в СФА. И от сервиза ми купуват частите, моста който има си е от 206ца. Другата седмица се надявам да не се похваля с още нещо. :D
Искам нещо русо, може и метла!

Alexi

с френските машини е сложно с окачването .. с нашите Рена по стария модел с торсиона бахти чепа .. караш малко има няма 100к и айде торсионче 500 лв ,айде и другото 500 лв ,айде кормилно каре ( слабо място и то 500 лв ) и докато смениш всичко по окачването и тя помпата сдала и колата отива за желязо :))

hotblooded

На пежарките (309,306,206,405, Партнер) просто трябва да се следят лагерите на носачите и при най-малкия луфт да се сменят. Иначе зимата се пълнят с вода и като замръзне - става кофти (скъпо), иначе самите лагери не бяха скъпи (особенно в сравнение с моста). На рендетата (9,11,19,21) самата смяна на лагера на моста (дето дели задния мост на 2) е гадно занимание...

hitrata_lisi4ka

Комплекта лагери на страна е 140лв.

moni74

Цитат на: Alexi в 06 Август 2013 16:08:26
с френските машини е сложно с окачването .. с нашите Рена по стария модел с торсиона бахти чепа .. караш малко има няма 100к и айде торсионче 500 лв ,айде и другото 500 лв ,айде кормилно каре ( слабо място и то 500 лв ) и докато смениш всичко по окачването и тя помпата сдала и колата отива за желязо :))

Аз пък точно към торсиона нямам забележки. Рено 19 от първите, 1989г, съм го карал от 148к до 384к пробег - нищо не съм правил. Единствено сменях кормилните накрайници в несвяст :)

----------------------------

Alexi

то проблема е че французина направил товарна кола с торсион .. за седан който не се товари вероятно е ок

hotblooded

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 06 Август 2013 17:08:05
Комплекта лагери на страна е 140лв.
DA FAQ! Ако говорим за лагерите на носачите - от всяка страна си има по един лагер....  И още един на главината - ако ще сменяш и двата - добутва се до такава сума...

Alexi

софийските цени са дебели... наскоро четох за някакъв фен дал 940 лв за ремонт на окачване на ауди 80 от 92ра ..

hitrata_lisi4ka

Иво, точно така. В СФА цената е двойна :D

moni74

Цитат на: Alexi в 06 Август 2013 19:49:50
то проблема е че французина направил товарна кола с торсион .. за седан който не се товари вероятно е ок

Да, вероятно е така. Моето ренде беше дори хечбек, двувратка :)

amplified

Нова камера за заден ход... с тази от navi.bg не можах да докарам приемлив образ.  >:(

Dmitarcho

Да си светкам в тъмното :D Не съм го тествал колко свети на тъмно ... но като за пари - колкото толкова :) Не знам и диодите какви са :)
Ръца Пръца

mitakinen

Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

ihovahi

МиДко ти от де взе тая светулка бре :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Dmitarcho

Цитат на: ihovahi в 09 Август 2013 11:08:07
МиДко ти от де взе тая светулка бре :)

Тука някакъв габровец ги зглабял ... около 20-тина лв. струвала, попринцип ;)
Ръца Пръца

ihovahi

mitakinen

Щом е правено от габровец може и да не свети - трябва да се икономисва тока :D
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

ihovahi

Абе той май го показва (фенера де) тука, че да може някой да му го купи  :)) :)) :))

Dmitarcho

Свети си бе :) Ама го тествах на светло - и не знам колко свети - може като на умрял свещ да свети :P Довечера ша излизам по тъмно /ако ме пусне жената/ и ще видя какво прави като няма слънце :P
Ръца Пръца

hotblooded

Цитат на: dmitarcho в 09 Август 2013 17:20:28
Свети си бе :) Ама го тествах на светло - и не знам колко свети - може като на умрял свещ да свети :P Довечера ша излизам по тъмно /ако ме пусне жената/ и ще видя какво прави като няма слънце :P
Светни на въздушния филтър и ако свети през ауспуха - значи свети добре  (rofl)

ihovahi

Ти с тия излизаници по тъмно ме съмняваш  :D

ganador

Аз си купих 1л 5w30 ac delco че моя змей много го гълта. Някъде в студентски го взех.

moni74

Ароматизатор за 2,50лв, на път към летището :)

G_o_c_e_v

Биалетки предни,
те такива
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

whaaazp

pAbLo

Жанти хАлюмин за Зимата

Наздраве на доставчика 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

hitrata_lisi4ka

Pyrhel

Още нещо, някой червей със Сваровски? :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 13 Август 2013 17:08:56
Още нещо, някой червей със Сваровски? :))
В нейния случай - заден мост със сваровски ще е по-практично :)