Bluetooth на колата постоянно се дропи като е свързан с Galaxy S2 4.1.2?

Започната от Compare, 30 Януари 2014 17:19:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Compare

Bluetooth на колата постоянно се дропи като е свързан с Galaxy S2 4.1.2 на практика е не използваем?
Моля за помощ!
Свързвам Bluetooth на колата с версия 4.2.2 андроид няма проблеми всичко си е така както трябва да бъде, свързвам го с Galaxy S2 4.1.2 и проблемите започват
Имали начин да се избегнат проблемите с Galaxy S2 4.1.2 версия някой имал ли е подобен проблем?

Pyrhel

Къстъм ромове ли ползваш?
99% от версиите по xda-developers са пълна помия.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Compare

Благодаря за бързия отговор .
Не не е от xda-developers а от SamMobile .Оригинален  ^-^

К.Методиев

Аз съм с S2 и съм бил с всичките версии включително до скоро бях с оригинален ром 4,1,2 който е последния и проблеми не съм имал в момента съм с 4,4,2 от XDA рома си е чист къстъм с разните му бумаги, и проблеми отново нямам, блутут модула ми е Parrot, та си мисля, че проблема ти е в блутута, а не телефона, виж за ъпдейт на софта на блутута.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Compare

На ръце да те носи човек .Стана.Вече и навито се чува и музика през блутута се слуша от телефона.

amplified

Изтрий телефона от радиото, после изтрий радиото от телефона и ги свържи наново? Това пробва ли?

Compare

Цитат на: amplified в 30 Януари 2014 19:45:46
Изтрий телефона от радиото, после изтрий радиото от телефона и ги свържи наново? Това пробва ли?

Пробвах всичко без ъпдеит на Блутута голяма Благодарско още един път на @К.Методиев!!