FORD ETIS IDS (10.2012) + CRACK налична!

Започната от infinity_bg, 30 Януари 2014 00:18:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

infinity_bg

Здравейте, имам налична горепосочената версия, която е кракната. Ако някой му трябва да свирка, ще я кача на уеб сървара и ще дам линк към него за теглене. Версията работи успешно на Win 8.1, 64 бита, като даже може да се ъпдейтва от интернет.  8) В архива има крака и описание как се инсталира.

opex

Т.е. би трябвало да работи и на Уин7/64? Линк плс :)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

infinity_bg

http://46.40.106.230:8087/FORD.rar

В папката Crack! Ford e-TIS 11.2011 има текстови файл. Спазвай ниструкциите които са дадени там. После за ъпдейтването ще има да чакаш доста време... Много бавно се теглят тези ъпдейти. Поне една вечер цялата че и повече. Аз още чакам че я минах моята от руски на английски, и не съм сигурен още че всичко ще работи после, но не пречи да се пробва. Сега тегля и програмата за частите на Форд 2013 година

opex

Свалям я, благодаря ти. Сподели ако има някакви проблеми след смяната на езика или след инсталирането на ъпдейтите да не би да затрият crack-a.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

infinity_bg

За сега си бачка и след ъпдейтите (rock)

Nebhotep

При мен всичко се ъпдейтна, обаче постоянно излиза прозорец при избор на функция от менюто:

Въпреки това, като се затвори ръчно, работата продължава.

При мен работи само опцията за TSB и механични ремонти. За електрическите схеми иска онлайн достъп с потребителско име и парола на:

https://www.wslx.dealerconnection.com/default.cgi?back=http%3A%2%2Fetis.dealerconnection.com%2Ffordservice%2FserviceScheduleForm.do%3Fvin%3DWF0SXXGBWS8E22057

Ето тези менюта само работят:

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

К.Методиев

Някой да има идея защо схемите не ми излизат, всичко си работи коректно, но схемите ми излизат така.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Nebhotep

Май нещо не се понася с Windows 8-цата ти? При мен на 7 излиза нормално. Виж опциите за езиците в настройките на програмата.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

К.Методиев

С 7-ца съм, механичните части нямат проблем, само на по старите автомобили ми излизат така схемите.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Pyrhel

Проблемът е браузъра. По спомен искаше някаква по-стара версия на IE,за да може да отвори определения файл, в който е схемата.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

К.Методиев

Lubimec_13

Цитат на: infinity_bg в 31 Януари 2014 11:19:37
http://46.40.106.230:8087/FORD.rar

В папката Crack! Ford e-TIS 11.2011 има текстови файл. Спазвай ниструкциите които са дадени там. После за ъпдейтването ще има да чакаш доста време... Много бавно се теглят тези ъпдейти. Поне една вечер цялата че и повече. Аз още чакам че я минах моята от руски на английски, и не съм сигурен още че всичко ще работи после, но не пречи да се пробва. Сега тегля и програмата за частите на Форд 2013 година

А дали може да се намери тази програма на друго място, защото линка даден от колегата не е активен.

lesho82

Здравейте колеги,
Ще Ви бъда много благодарен ако дадете отново линк за сваляна на програмата или ме насочите от къде мога да я изтелгя. Благодаря предварително!

Удо

И аз бих искал да се възползвам...

dtrifonov

vesselin

Здравейте!
Опитвам се да изтегля всички актуализации на FORD ETIS IDS 2015, но стигам винаги до първата актуализация etis20150211000000en_ex_vl, която не може да се инсталира. Всички останали актуализации до 20.12.2016 се инсталират. Ако някой ползва към този момент програмата да сподели информация дали има такъв проблем или да посочи решение.
Благодаря предварително!

Pyrhel

А имаш ли някаква основателна причина да ъпдейтваш?

vesselin

Цитат на: Pyrhel в 21 Декември 2016 18:02:51
А имаш ли някаква основателна причина да ъпдейтваш?
Ами при старата версия 2012 изискваше да се премине към 2015 и заради това се наложи този ъпдейт. И сега не мога да използвам програмата. Излиза ми съобщение /виж прикачения файл/ и сега нямам достъп до опцията за Автомобил.

Pyrhel

Затова не се ъпдейтват тия програми (tooth) Можеш да пробваш да изчистиш всички свалени файлове, да спреш всякакви антивирусни, включително и на windows-а и да опиташ пак. Другия вариант е да се върнеш назад с версиите. Ако не пазиш старата инсталация, ето един hash, с който можеш да свалиш 10.2012 (1.4014): 0ea1623f151f064b4d4f3fba7788a9dc18c6e3b2
Инсталираш, лекуваш и никакви ъпдейти, че не се харесват с неоригиналните.

vesselin

Цитат на: Pyrhel в 21 Декември 2016 23:33:04
Затова не се ъпдейтват тия програми (tooth) Можеш да пробваш да изчистиш всички свалени файлове, да спреш всякакви антивирусни, включително и на windows-а и да опиташ пак. Другия вариант е да се върнеш назад с версиите. Ако не пазиш старата инсталация, ето един hash, с който можеш да свалиш 10.2012 (1.4014): 0ea1623f151f064b4d4f3fba7788a9dc18c6e3b2
Инсталираш, лекуваш и никакви ъпдейти, че не се харесват с неоригиналните.
Разбрах какво не трябва да правя, но как да спра тези актуализации след като сами се свалят файловете.
Благодаря за помощта!

Pyrhel

Спираш интернета, когато са й включени сървисите. Или виртуалка без и-нет.

vesselin

Благодаря за информацията относно спиране на Интернет.
Свалих отново версията 10.2012 (1.4014) от руския тракер, но за съжаление не е активна информацията за механични ремонти за Форд фокус 1,6 TDCI 2007 година. Ако някой има версия с активни механичен ремонт ще помоля да сподели информация от къде да изтегля.

Понеже никой нищо не сподели за моя проблем, аз ще споделя нещо което може да бъде в помощ на някой в тази връзка.
Открих в Интернет онлайн ръководство с различни модели на Форд.
http://workshop-manuals.com/ford/