Prestigio 5044 - Мнения

Започната от Besniq, 04 Декември 2013 19:12:47

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Besniq

Колеги някой от вас ако има наблюдения към марката и модела нека сподели !
Като характеристики е доста добър спрямо цената, а и гаранцията е интересна, не се ли отстрани повреда( до 48ч. мисля, че беше ) ти дават нов...
Намислил съм да си го купя, дайте мнения .


mike28

Моят съвет е да стоиш далеч от тази марка. Но щом имаш излишни пари...

Bobi

За тези пари може да се намери истински телефон като S3, Iphone4.

mirohristov

Телефона е с две сим карти. Сигурно затова се е насочил към престижио.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Иван Вълков

Колеги защо сте така скептично настроени. Аз лично ползвам HTC от 2010 бюджетен модел. Миналата година, на жена ми купих  Huawei който е стахотен нищо че е китайски. Мисълта ми е че всичко идва от Китай.... За мен е важно телефона да има изискваните от мен характеристики + добри отзиви за модела( но не български, че ние сме честолюбиви и държим на марка и да е лъскаво). Ако телефона има и гаранция просто 6 точки.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mike28

Ще прощаваш, ама HTC са сред лидерите в световен мащаб при производителите на телефони. Има бюджетен и бюджетен телефон. Поне от моя досег с престижио, мога да кажа, че качеството на изработка е много ниско. 500 лв. ми се виждат множко за бюджетен модел, па макар и смартфон.

Besniq

#6
Цитат на: Bobi в 04 Декември 2013 19:57:50
За тези пари може да се намери истински телефон като S3, Iphone4.
Имал съм Галакси - не са им послушни дисплеите...
Ай-фона не е с андроид и моментално отпада...
И да, предпочитам телефона ми да е с 2-сим карти, в момента съм със '' китаец " с 2 - сим и андроид, мога да кажа само хубави работи за него но не за това е темата.
Поразгледах ревютата за Престижиото, много добър дисплей, 4.2 андроид , батерия, горила глас, снима видео в HD, качествена изработка и материяли.

ihovahi

На мен пък ми хареса телефона. Ще има и ъпдейт до Андроид 4.3

Prestigio Multiphone 5044 DUO - smartphone.bg (Bulgarian Full HD version)

Прегледах и ревюто - добре се държи телефона.

Ако ти харесва си го вземи.
Който фôрка "майстор" си нахôда!


Bobi

Това за дисплея на Галакси ме разсмя искрено. Благодаря ти! :) Galaxy S3 също получава ъпдейт до 4.3 тези дни.

hotblooded

 Имам навигация Prestigio - не съм я изхвърлил единствено защото е подарък от близък човек.  Колкото до китайските телефони с 2 SIM - имал съм 3 (И трите Privileg) От трите - само единия работеше както си трябва, и още си бачка въпреки че е на 6 години. Другите два вече са изхвърлени поради недостатъците си. Samsung Duos (въпреки че оня ден хвърлих един такъв след 3 год. служба) е класи над китайските ташаци с 2 sim карти!


Pyrhel

Я да пробвам тапаталка на хандроидя как се държи :D

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

escobar

На Lenovo има много интересни предложения, макар да не са много популярни в България. С Android са, един корега го е поръчвал директно от Китай и е много стаабилен като изработка, поне като го поразцъках за малко.

petermitkov

Мда интересна дискусия се е получила :)

Този "Престижио" е един от многото китайски телефона на МТК платформа с 4 ядрен процесор. Видях че е с дисплей OGS т.е. един вид над изображението нa екрана няма стъкло и като резултат от това после всеки друг телефон ще ти изглежда че е с мътно стъкло :)

Телефона не е лош, но просто цената му е дебела. Подобен китайски телефон в Емаг-а на черния петък се продаваше на 290лв колкото е и цената с доставка от Китай.
Ето и едно аналогично предложение http://www.minideal.net/lenovo-s890-android4-0-mt6577t-dual-core-1-2ghz-5-0-inch-qhd-dual-sim-smart-phone.html ама не за 460лв а за 250лв :)). Минуса е че ако се поръча от китайски сайт е въпроса с гаранцията - нещата са бавни :) защото се праща в Китай за твоя сметка и те ти пращат друг.

Бтв братята китайци пуснаха процесор МТК (от който Qualcomm трепери) с 8 ядра и в момента този телефони с 4 ядрения процесори са с по-ниски цени и ще стават по-ниски.

Моя съвет е да избереш телефон със същите показатели но от "реномиран" китайски производител като Леново, Зте или Хуавей и да го поръчаш от Китай (с безплатна доставка) защото цената ще е 1/2.
sapienti sat

Besniq

Това с дисплея на Престижио-то за яснотата ми хареса ...

Besniq

Малко променям посоката...
Huawei Ascend P6 Review
Впечатляващ е !

tropper

Принципно "Ху@вей", въпреки звученето си на български  (rofl),  си е сериозна марка, която прави и професионално телеком- оборудване, за разлика от "Престижио", които са просто етикет върху нещо друго готово. Те бяха и едни от първите, които направиха смарт-фон преди няколко години, докато много други правиха още черно-бели слушалки с "поддръжка" на java....
За конкретния модел не мога да взема отношение.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

petermitkov

Mda
Цитат на: petermitkov в 05 Декември 2013 13:49:04
Моя съвет е да избереш телефон със същите показатели но от "реномиран" китайски производител като Леново, Зте или Хуавей и да го поръчаш от Китай (с безплатна доставка) защото цената ще е 1/2.

Да Асedend-a е много добър. Мисля че Хуавей официално започват са се внасят в БГ :)
sapienti sat

Besniq

От днес съм с Хуавей-я, да ми е честито бижуто...
Изтрих си всички контакти а ги нямам синхронизирани в СД картата и в джи - мейла, не намирам кошче в менюто на телефона...как да ги възстановя, има ли такъв вариант ?!

petermitkov

Честито със здраве да го ползваш.
Андроида кошече за контактите няма.
Хващаш се и ги въвеждаш наново.
sapienti sat

Besniq

Цитат на: petermitkov в 20 Декември 2013 15:43:20
Честито със здраве да го ползваш.
Андроида кошече за контактите няма.
Хващаш се и ги въвеждаш наново.
Мерси !

Ужас, има контакти които няма как да намеря вече !