Съвместимост на предна броня Mondeo MK3

Започната от thunder_go, 29 Ноември 2013 20:17:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

thunder_go

Откакто съм си взел Mondeo–то винаги съм искал предната ми броня да е като тази от фейслифта 2005-> (или тази от ST), та въпроса ми е, ако си намеря такава, съвместима ли ще е моята кола?

Пример 1
Пример 2 (ST220)

И въпрос №2 - има ли разлика между тези от 2005 и тези от 2007?
newbie

ihovahi

Здравей,

Аз съм с предна и задна броня от СТ220.

Няма разлика в броните. Ще ти трябват обаче с предната СТ броня и халогени (цената им е уникална)... кора под бронята пак за СТ. Предната решетка ще трябва да смениш...  1000 лв. няма да ти стигнат.

Поздрави.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

mitakinen

Bobi

Стига сте плашили човека. К'ви 1000, к'ви 5 лева? Наскоро в продавалника се продаваше оборудвана Ст броня за 300-400 лв. За какво е ибей?

mirohristov

Като сложиш и кора под бронята, решетката пред радиатора и боядисване . Хайде да не са 1000 ама около 600-700
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

amplified

Цитат на: mirohristov в 29 Ноември 2013 22:29:53
Като сложиш и кора под бронята, решетката пред радиатора и боядисване . Хайде да не са 1000 ама около 600-700
Аз направих предна добавка към бронята (втора употреба), халогени(нови), две предни решетки(нови), прагове(нови), заден дифузьор(втора употреба), второ гърне(ново), 2 накрайника(нови)... за.... около 1200 лева(+-50лв) с боядисването на детайлите... в друг свят сте  (rofl)

ihovahi

Човекът пита дали са съвместими предните брони - отговорът е да, съвмесними са.

Сега на каква цена ще си намери броните и останалите елементи по тях... и кой ще му боядисва елементите... а и той пита само за предна...

Няма смисъл да гадаем  :D на мен задната броня ми излезна 250 лв. с боята още 100 лв. значи общо 350 лв. (давам само пример).

Така, че човекът ще си избере какво да прави  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

thunder_go

Сега се обърках малко, като сменя бронята и решетката пред радиатора ли трябва да сменям :? (не говоря за ST220 варианта, че той за сега е по-скоро мечта :D )
newbie

mitakinen

Ще трябва. Кората под радиатора не съм я сменял. Остана си старата