Бояджийски сервиз в София?

Започната от petermitkov, 26 Октомври 2011 08:33:34

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

petermitkov

Здравейте,

Сдобил съм се на паркинг някъде с 2 драскотини на предна дясна врата които са по около 5-10см. и са леко хлътнали. Намират се ниско долу и не ги бях видял дори.
Препоръчайте ми добър сервиз в района на София да ги оправят.
Някой има ли впечатления от Рок енд Рол сервиз на Симеоновско шосе?
Искат 200лв на детайл - който в моя случай е само един.
sapienti sat

escobar

Има една фирма АУТОХОЛД, намира се на бул. Овча Купел, адресът може да бъде намерен в гугъл. Доверен сервиз бяха към Виктория на една кола и се справиха отлично. Цените пак бяха малко под 200.
До КАТ-София има един "ПЕТРОЛ", зад него, до въздуха има магазин за бои и сервиз за смяна на масло. Та в този сервиз работи един юнак, сега ми бяга името - много добре се справя и работи на по-тънки цифри.

Pyrhel

Можем някой ден да минем и през доверения сервиз на Еврохолд - Еспас Ауто. Там съм правил няколко коли, ще дадат и някаква отстъпка като ме видят. Супер доволен съм как работят. В гугъл се намира друг сервиз с това име, не е този... Оня за който говоря е между билата на България и Околовръстното.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

petermitkov

Ако е там някъде ще ми е много удобно.
Ще видите щетите в неделя...
sapienti sat

Bobi

Понеже ми предстои боядисване и на мен, съм изчел почти всичко за софийските бояджии в интернет пространството. На базата на прочетеното съм установил, че най-много доволни хора има от :

- Субару Томей ( на Ботевградско шосе)
- Еспас Ауто ( този, който ти е казал Pyrhel)
- Chipsaway ( недостатък са високите цени)

petermitkov

Благодаря на всичко отзовали се - ще помисля къде и ще пиша пак.
sapienti sat

Bobi

Имам спешна нужда от свестен бояджия в София. Трябва да ми боядиса два капака за страничните огледала и най-вече да го направи за 1 ден. Моля, помагайте :)

momo76

Мога да ти препоръчам кварталния ми бояджия. Много добре работи, само малко бавничко.  В петък си взех Волвото и май няма забележки по боята.

Pyrhel

Боби, ходих като ми свиха капачката на пръскалката в Юве и Ко. За 1 час докато се мотках на Илиянци я бяха пръснали и боцнали. 10 лева.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.