DPS6 Powershift Transmission

Започната от Pyrhel, 24 Октомври 2011 21:20:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Една презентация за скоростна кутия DPS6 Powershift.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

интересна кутийка с 2 съединителя ,демпферен маховик  :)) и държи на чудовищните 250 нютона  :)) подозирам ,че кутията ще я сполети съдбата на DSG на VW - крайно ненадеждна и капризна до степен колите втора ръка с нея просто да нямат продаване .. ако тази идея беше добра щеше първо да се реализира от премиум марките .. да ,те имат такива кутии но масовите им модели са "обикновен" автоматик - който също напоследък е проблемна част ..

Pyrhel

Оня ден със Сашо цъкаме по софта на Фокуса му и го виждам това в едно от менютата... Не я бях срещал, записах я и седнах да ровя... Общо взето моята реакция беше същата. Това значи бензинови слаби бензинови моторчета или съвсем малките дизелаци, ама на тях тая кутия съм почти сигурен, че няма да се тури. Като цяло най-вече това с 250-те нютона е странно ???
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

кутията вече се влага на мондео мк4 след фейса .. но при някои дизели не се предлага ,що така  :)) все пак са я направили да държи повечко нютони от 250 понеже я има и на 2.0 екобуст мотора .. времето ще покаже дали е читава .. аз лично бих предпочел ( и следващата ми кола задължително ще е такава ) най нормален автомат с 6 скорости и типтроник ..

escobar

Тази скоростна кутия я слагат на Ecoboost 240 коня и на 2.0 Durateq 163 коня, по разни издания я хвалят - не вярвам да е толкова лоша. За българските стандарти, като гледам в описанието по-горе, е с къс пробег - 150,000 мили.