RallyeSport2000 :)

Започната от rsfanatic, 02 Октомври 2013 17:18:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rsfanatic

Здравейте,фенове на синия овал!  (fe) (rock) Искам да ви представя моя безценен рс2000. Имам го още от март месец,но чак сега реших да пиша във форума. Ето и малко снимки:

Bobi

Здравей и добре дошъл! Машината е жестока. Желая ти само безаварийни и хубави моменти с нея.

Kiler_xr3

supertorr

Много е добро Ескортчето. Благородно ти завиждам; )

deshi

Супер  е ... дай инфо какво си правил или мислиш да правиш
Грозен си кат` OHC  .....

Alexander

Много готина кола и много хубави снимки! :) Със здраве да си я караш!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

kenwood

Много е готин ескорта, запазен, изчистен, третата снимка от горе надолу ме грабна с излъчването отпред.
Браво и продължавай напред!

hitrata_lisi4ka

Видях Ескорта тая вечер. Много е красив и е уникално запазен. Страхотна машина.
Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel

Днеска при престрояването към ОМВ Бояна те засякох, лъскачка :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

bay_huy

Колата е страшна днеска я видях и на живо (по-добре е от снимките)!! Евала !!

Виктор Велев

Колата е уникална евала за ентусиазма :)

rsfanatic

rsfanatic

Цитат на: deshi в 02 Октомври 2013 19:33:47
Супер  е ... дай инфо какво си правил или мислиш да правиш

Лично аз,не съм правил нищо.Много мислех по този въпрос-валове,пилене или турбина...Но реших да му се радвам по-дълго време в заводско изпълнение и да не му скъсявам живота(поне засега).Като за първо време искам да се сдобия с по-хубава генерация.Иначе на мотора му измериха компресията,показва 12 на всеки цилиндър.Карам го с Мотул 6100 15в50.

kenwood

Цитат на: StefRs в 03 Октомври 2013 11:11:00
Лично аз,не съм правил нищо.Много мислех по този въпрос-валове,пилене или турбина...Но реших да му се радвам по-дълго време в заводско изпълнение и да не му скъсявам живота(поне засега).Като за първо време искам да се сдобия с по-хубава генерация.Иначе на мотора му измериха компресията,показва 12 на всеки цилиндър.Карам го с Мотул 6100 15в50.

С това малко малко тормозиш двигателя а студено, защо караш с него?

rsfanatic

Цитат на: kenwood в 03 Октомври 2013 11:22:29
С това малко малко тормозиш двигателя а студено, защо караш с него?

Карам с него,защото след ръчкане и летене по писта дракон,започна да го гори и да се чува неприятен звук от клапаните.Много хора ме посъветваха да сложа мотулскотo.Аз също съм чувал добри отзиви за него..  ::) :-[

vladi tanev

Брaво зa Екортa супер е мисля че го мернaх нa съборa много е хубaв и зaпзен относно мaслото и aз мисля че товa му идвa мaлко в повече но Мотул е добрa мaркa относно горенето нa мсло след кaто си го кaрaл товa се получaвa от прегрявaне тези мотори стрaдaт от тaзи болест понеже нямaт охлaдител нa мaслото и при повече дaвaне нa гaз прегрявa мaслото зaтовa вземи му сложи един охлaдител нa мaслото и нямa дa имaш никaкви проблеми
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

kenwood

Цитат на: StefRs в 03 Октомври 2013 11:32:04
Карам с него,защото след ръчкане и летене по писта дракон,започна да го гори и да се чува неприятен звук от клапаните.Много хора ме посъветваха да сложа мотулскотo.Аз също съм чувал добри отзиви за него..  ::) :-[

Не, не за марката...и аз карам с мотул...просто 15в50 на студено тормози яко двигателя...например аз карам с 15в50 300в, но само лятото карам колата, но също така има 300в и 5в40, което е много по-добре, но рядко го предлагат в БГ. Проблема е, че докато маслото достигне работна температура, се тормози и помпа, двигател, всичко.

opex

мани тормоза... няма мазане. А още някой друг градус като паднат темп и се задържи няколко дни студено демиджа става по-голям.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Kiler_xr3

Сагласен ама 20 годишна кола на 300 000 км  с кво да е караш.. аз сащо карам с такова вече трета зима

Bobi

Масова заблуда е, че щом една кола стане на определна възраст и/или пробег, обезателно трябва да се премине на масло с по-голям вискозитет.

Kiler_xr3

Относително е . с 10в40 моита например става доста по шумна , лятото дори е абсурд да се кара с 10в40

dohc

това е ескорта от Смолян нали? доста време се продаваше :)

rsfanatic

Цитат на: dohc в 05 Октомври 2013 16:14:42
това е ескорта от Смолян нали? доста време се продаваше :)

Мда,бях си го заплюл от година та и повече.  ;D  ^-^

rsfanatic

Малко модификация и от мен,колеги.. :)       
Home-made генерация,с мека връзка,резонатор и крайно гърне,като тръбата до резонатора е на фи60,а след него съм използвал и части от старата на фи55.

rsfanatic

Това тук е старата,с някакво средно гърне от корса може би  :D

cvhmotorsport

Много готина машинка е тоз Рс. ДА го пазиш.
CVH engine inside... Time for madnes...

cvhmotorsport

CVH engine inside... Time for madnes...