Blaupunkt NX - проблем със сериен номер и код за радио

Започната от svet, 14 Септември 2013 18:51:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

svet

Здравейте,
Имам нужда от вашата помощ за код на радиото ми със сериен номер М034917.
Благодария ви предварително
п.с. кода 2724 не става

Bobi

Кодът за радиото ви е този, който сте написали. Сигурни ли сте ,че серийният номер е този?

svet

Ми не съм сигурен че е този кода,но този е единственият с 6 цифри,ако има начин да ви изпратя снимка с етикета на радиото,ще е по лесно?

Bobi

svet

никаде не намирам как да кача снимка,ако може да ми дадете ниакакъв мейл или да ми обясните как се качват снимки:)

Bobi

Bobi

Качете снимката тук : http://picbg.net/login.php и дайте линк, че горните не се виждат...

svet

Bobi

Аз не виждам сериен номер. Къде видяхте, че серийният номер на навигацията ви е М034917?
На втората снимка какви са цифрите след 0 и 8 ?

svet

На една от първите две снимки го има само номера вез бу.М.
След 08 е 52

Bobi

Щом няма буква, възможно е серийният номер да не е M, а да е V, примерно. Проверихте ли под капаците на огледалата в сенниците за някакви стикери? Понякога дилърите ги слагат там. Не се сещам други варианти. Нека изчакаме и други включвания. Колко опита за въвеждане ви остават?

svet

Да проверих и няма. Колкото до опитите след 3 грешни го блокира за 1 час и след това рак 3 опит а.

amplified

Имаше някъде в нета форум където ги отключваха, питаи колегата divxstore

divxstore

Ще постна и тук форумът за отключване на навита за да е по лесно за всички останали:
http://forum.legija.net/showthread.php/16377-ford-blaupunkt-travelpilot-code-need/page123

Но ако навито е от фейслифтовите със SD карта, решението е само едно - в сервиз или може и МП ама е дълга и широка...

valeri1972

svet

Цитат на: valeri1972 в 17 Септември 2013 08:34:22
Опитай с код - 1626
Благодаря ви за отговора, но за съжаление и този код не е.

divxstore

Обади се на този номер - 0897809666 - човека е от София и ми разкодира моята навигация, за твоята няма кой да ти даде код..., Оффф сега видях, че си от Франция... Ами отиваш в най-близкото представителство на Форд и оттам ще го искаш, поне на запад ги дават по-лесно,