"Диана" ООД

Започната от Bobi, 21 Октомври 2011 17:44:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Колеги, вече в повече от 5 форума чета за оплаквания от тях.Става въпрос за това, че на всеки му излизали с номера, че джантите му са криви и се налагало изправяне. Много хора са изгорели по тази схема. Аз лично бих ви препоръчал да си купувате само гумите от там ( заради добрите цени ) и да си ги монтирате на друго проверено ямсто.


Vas

Вчера идва един клиент при нас и вика:
(Става въпрос за алуминиеви джанти с лепящи тежести)
Той: Колко ще ми вземете да ми смените гумите + баланс
Ние му викаме: 24лв.
Той: Ама 4-те гуми ли?
Ние: 4-те + монтаж, демонтаж, баланс
Той: Давай, давай.. къде да вкарам колата. В Дианата ми взеха 50лв. предния път
;D ;D ;D ;D ;D

amplified

Там са ми слагали предна гума с надписа "Inside" гледащ навън... (hammer)

Alexi

това е нищо .. преди време ми се с случвало в едно сервизче да не ми затегнат нито един от 5те болта на едната джанта,добре че я усетих преди да я видя как ме надминава :)) после се върнах и им набих зверски обръчите от тогава до сега ги ползвам на половин цена  :))

escobar

Тия на 99 процента ми счупиха алуминиевата джанта.
Тя беше леко огъната, ама не може да е била така счупена, както ми я показаха. Казаха, че ще е между 50-70 лева, а накрая скочи на 100.
Тегави са доста, не познават стойността на парите.

Тегави петрички мутрички са си ДИАНА.

Vasilev

Аз също съм с отрицателен вот за тях. По телефона говрихме за едни цени, а сега оказаха други. В цената, която договорихме беше включено: покупка на нови гуми, демонтаж, монтаж и баланс. Да ама не, впоследствие се оказа, че за всичко трябва да се доплати.

Чебурашка

На мен ми изправиха добре една 16 цолова джанта,но ми трябваше спешно,иначе на други места е 2 пъти по евтино.

Marlboro

Аз съм много доволен от Дианата в Люлин, да чукам на дърво до сега винаги всичко е било наред. Купувал съм си гуми, сменял съм, изправял съм джанти, реглаж съм правил и почти за всичко, което предлагат и ми се налага, ходя там. Нямам впечатления от другите им центрове, но от този в Люлин съм много доволен, джанта не са ми казвали, че имам за изправяне без да ми я покажат с видим проблем или да си знам предварително.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

PcMan

#8
Само гуми си взимам от там, основно тузарски коли виждам когато съм ходил. Не може >100лв за подмяна на 4 гуми с други 4 на джантите. Гоним европа, ама по цени на услуги, не по заплати. И евро като ни вкарат, хоп хайде всичко с 10% отгоре заради цялата шашма по смяната на валутата (обяснение на търговец/производител). Това като с топлофикация - всяка божия сутрин в сутрешния блок обясняват как целия блок му се дели консумацията, за разликата с изолация и т.н. само и само да се оправдаят лъжливо и хората да си мислят, че е нормално всяка година да плащат повече и повече 3 цифрени числа месечно за едни 3 радятора.
Клубните карти на Мтел важят за там, златната е 17% отстъпка. На скъпи гуми си е доста. А са най-големия вносител и имат пресни гуми. Ако имате познат работещ в мтел и само с пропуска става за 17-те %, само отивате заедно да го покаже и да е с неговото име фактурата за гаранцията.