Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Я съм мноо зъл, счупих стабилизиращата щанга на чичо Форди, дали бензин и дизел са еднакви или на дизела е по дебела?
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Danchev

http://transmission.blogs.topgear.com/2011/12/24/a-christmas-message-to-you-all-from-jeremy-james-and-richard/

Час и половина смях .... силно препоръчвам (thup) може да го намерите на обичайното място :D
How about a magic trick?

Чебурашка

Едно куче днеска ми изяде номера  (headbang) (headbang) (headbang)
Най тъпото е че бях в тясна улица и не можах да се отърва лесно   :'(

И да благодаря на МП люлин че ми смениха безплатно рамката   (fe)

G_o_c_e_v

Бая гладно ще да е било :D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Bobi

Ти мани номерът, лайсната е по-важнаа :D

П.С. Положението в столицата е бедствено! Отдавна не си спомням за такава зима с толкова сняг :)

Alexi

тука пък за цялата зима са паднали 2 пъти по 3 пръста сняг който се стопява за 1 ден .. в момента вали .. ама дъжд ,и е 6° .. тия прогнози по телевизора сякаш са за друга част от света .. все чакам да завали истински сняг ...

Bobi

Нямам фотоапарат да направя една снимка.... абсолютно всичко е в бяло! Красота!

Pyrhel

Това твоето ми напомни за една снимка :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

escobar

amplified

днес пътивам София-Бургас, дано стигна

Bobi

Не си усещам пръстите от едночасово копаене на сняг и лед. Добре , че бяха съседите, за да мога да си изкарам бараката от пряспата, в която бях закъсал....

BIGFORDFAN

Цитат на: amplified в 26 Януари 2012 12:42:08
днес пътивам София-Бургас, дано стигна
Колега стигна ли до Бургас,че съобщиха за бедстващи коли около Нова Загора (с.Подслон)...дано да си пътувал безпроблемно  (beer)

Pyrhel

Добре дошли в България (facepalm)

ПС: това е автобус на градски транспорт...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

supertorr

Цитат на: Pyrhel в 26 Януари 2012 23:42:34
ПС: това е автобус на градски транспорт...

м да но и наклончето си сериозно- все пак е Търново

pantata

Тая вечер за първи път ме бутаха през живота ми  :-[ паркирах си нормално пред блока и усетих как пропаднаха предните гуми, реших да я изкарам преди да се прибера и не успях, викам си майната му, по-късно ще излизам тогава ще я мисля. И я мислих, лопата взех от портиера, ама тя пластмасова и нищо не стана, от кръчмата излязоха 2 момчета и едно момиче и ми предложиха рамо. Изкарахме я и докато товаря куфара в багажника единия се качи във форестъра си и го премести на мястото, където се окопах  (hammer) Питам: трябваше ли така да се гаври с мен?  :))

И във връзка с горната снимка - това е Димитровград, на съвсем равно

Да закъсаш със снегопочистваща техника - priceless !

G_o_c_e_v

Бе това не е много предназначено за сняг ама айде, весело да става 8)

amplified

Тръгнах в 6 вечерта, пристигнах в 7 сутринта   :P
1 час загубих в Хепи Пловдив, 1 час в самия Пловдив, 3 часа седене в Стара Загора, защото не ни пуснаха, накрая с едни сливналии звъннахме на Агенцията по пътищата и ги разпитахме и ни казаха че през Раднево-Нова Загора-Средец-Бургас е ок и може да се минава и газ. Разделихме се на Нова Загора и от там сама кола, щото никой не знае че този път е разчистен... Голям кеф, имаше много сериозни поледици на места, обаче гуменките, разпределението на тежеста и системите не допуснаха колата да мръдне  (fri) (fri)

AlexanderBozhinov

И аз снощи имах нещастието да заседна , зад 24ти блок в Студентски град, взех лопата да махам снега , но ползата бе нулева,бях яко затънал...след 30 минути мъка и пот , дойдоха четири приятелчета и с доста мъки ме избутака...Поговорката е да не се навирам в 40 см сняг(когато отдолу е лед и кал)  :p.

Vasilev

И аз се бях окопал яко, ама си излязох самичък... директно на 3-та  :D

Alexi

petermitkov

sapienti sat

BIGFORDFAN

http://www.cars.bg/u576514?ref=203   няма и 3 бона,без пари...  ??? :D  :))  ;D
Май ще дам още хиляда лева и ще си взема това http://www.cars.bg/u576512?ref=203
П.С. Alexi защо не си се похвалил?  :P :))

Alexi

mirohristov

Продавача е: Алекси . Място: Шумен. За това  (fri)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Alexi

хахахахах то ако имах такава горелка наистина бих я продавал :))

amplified

petermitkov

Леле добре си се повозил в снега.
sapienti sat

tha22don