Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

К.Методиев

Весела Коледа... Много Boost...Малко Lag и Яко Funnnn

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.


Иван Вълков


Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

escobar

Разцепих кенефа, както всяка Коледа, а днес предстои да се направя куче.
Весела Коледа!

emkata

  Весела коледа и от мен !!!

Чебурашка


escobar


TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

momo76


Радко

Нема такива идиоти просто с това Волво  :-X Стабилно здрава предница има тая кола леле  ???

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.


Bobi


Alexi

все пак се грижат .. тука като знам какви файтонджии има качва се и кара на 12 годишна горублянка пред разпадане ,нищо не поглежда накладки има ли масло .. нали е обслужена .. и като спре следващата ..

Иван Вълков

Цитат на: Alexi в 28 Декември 2012 13:25:29
все пак се грижат .. тука като знам какви файтонджии има качва се и кара на 12 годишна горублянка пред разпадане ,нищо не поглежда накладки има ли масло .. нали е обслужена .. и като спре следващата ..

...то тея са най- добре

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

P.Kostadinov

НСБОП да се чувстват поздравени за коледните и новогодишни празници  :))  (дисковете са около 900,а на хард диска музиката е 406ГБ или 75 982 файла.)
     Ето за това ми трябваха празни шпиндели.Благодарности на dmitarcho .



Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

hotblooded


Чебурашка

http://antani96.cars.bg/u898963  :))
волвото е уникален джип/всички перфектни качества, като клас и като джип превъзхожда бмв-х5 и мл и повечето джипове в тази категория! ! ! няма екстра която да няма а и също няма и предавка която да няма дори има и по добри качества и от туарега и класа на новата тойота ленд-круизера! ! ! това волво е най-високия клас със вс. възможни екстри за модела/3-бр. ключа, 6+1, автомат-типтроник-мулти троник-стептроник-7G/памет на седалки и на волан +ел. +подгряване-навсякъде/навигация-голяма цветна с тв-двд-мп3-4, борд-комп+тел. система, която автоматично излиза и се прибира/адаптивни предни светлини+фабр. ксенон-биксенон, сензори-навсякъде, еленова кожа, вс. видове предавки, 4х4, бурзи и бавни, блокажи на 2-та моста+контрол на пътя и дистанция за разстоянието+ 1000-екстр още има тази машина! волвото е един прекрасен джип и + като автомобил и за шосе върви страхотно, уникална возия и перфектен разход-2-класа е над бмв-х5! ! ! а за лоши планински условия и за макадам няма равен, като рендж-ровъра и като ленд-круизера! ! ! джипа е 1-ва ръка, в оргинален вид, идеално състояние, ляв волан, внос-германия/коледна промоция на цената/възможен е бартер при реална и изгодна оферта. . . . изключително здрав и надежден джип/римския папа кара такова волво, дженифър лопес и в бъкингамския дворец го има също, можете сами да се убедите що за джип е тази перфектна машина. . . 0895516317

Alexi

а всъщност е италианска горублянка :))

hotblooded

 Някой пак тролва авто-саитовете!

Pyrhel

Боби... Не знам кой на кого ще се обажда и кога, ама аз сега си лягам (yawn)
Така де, не пречи да пробваш да ме събудиш :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.



hotblooded

Цитат на: Alexi в 29 Декември 2012 10:44:04
"цената е окончателна .. мисля да я продам ,да си купя Мондео Мк4 и да ми останат 2-3к лв ..тарикат съм !"
Вечната болка на Фокус със Ghia или Тitanium - струват колкото Мондео и за тези пари всеки си взема Мондео....  Като обикалях за кола и вече бях решил че ще е Форд от МП - имаше вариант да взема  Фокус, защото жена ми е 1,55 и мондеото и е адски неудобно... ама фокус с климатроник и 2.0TDCi струваше колкото че и повече от Мондео-то.
Все пак със 17 бона няма да си вземе читаво Мондео Мк4 Титаниум 2009та и да му останат 3-4 бона :) Все пак се пита в задачата защо още като го е купувал не си е взел Мондео за тези пари. Но всеки си има право на избор.

Marlboro

Инструкция за покупка на диня.
1. За да закупите диня, първо трябва да я разпознаете сред другите стоки на щанда. Динята е кръгла, зелена и раирана. Изключение прави цариградското грозде. За да не объркате тези две ягоди (а динята е ягода), цариградското грозде е по-малко.
2. Помолете да претеглят динята. Запомнете, че тя тежи повече, иначе това не е диня, а цариградско грозде или боядисан балон. Ако ви се струва, че тежи малко, но сте сигурни, че това все пак е диня, то можете да не се съмнявате в цифрата. Тя по-скоро ще е завишена, но никога не и занижена. В краен случай яжте цариградско грозде.
3. Почукайте по динята. Ако ви отговорят, не я взимайте. Звукът при почукването трябва да е отчетлив, сякаш вътре е празно. Ако динята се окаже мека на пипане, оставете цариградското грозде на мира.
4. Помолете да разрежат динята. Длъжни сте да видите дали е червена отвътре. Тук има две важни неща. Първо, разрезът трябва да не е голям, иначе няма да можете да търкаляте динята пред себе си с крака в случай, че ръцете ви са заети. Второ, пробвайки динята, не се опитвайте да отхапете колкото се може повече. Динята вече е претеглена. Просто трябва да се убедите, че не са ви пробутали цариградско грозде.
5. Разплащайки се за динята помнете: тя струва шест лева за килограм. И нито стотинка повече. Ако ви искат повече, то помолете да отделят златните инкрустации, драгоценните камъни и прочие простотии, заради които динята струва толкова.
Надявам се, че тази инструкция ще ви помогне да се насладите на вкуса на зрялата диня и да намалите количеството цариградско грозде във вашата диета.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

supertorr

Цитат
Катаджия върна ресто от рушвет на магистралата © dariknews.bg

Любезен катаджия изуми търновски шофьор, след като му върна ресто от получен рушвет, съобщава ,,Монитор".

След Коледа Николай Иванов се връщал от Варна, където работел, към родния си град. Мъжът бързал да се прибере при семейството си и да раздаде оставените на задната седалка в колата подаръци за празника. На един прав участък между Варна и Шумен, малко преди разклона за Нови пазар, мъжът не обърнал внимание на поставения знак за ограничението на скоростта и натискал здраво педала на газта.

Когато забелязал вдигнатата насреща му полицейска палка, вече било твърде късно. Той чинно си признал пред полицая, че е в нарушение и се оставя в неговите ръце. Полицаят пък "небрежно" подхвърлил, че и номерата на колата му са зацапани и не се виждат и че сигурно ако тръгнат да се проверяват, ще открие и други нередни неща.

"Е, това, че малко си превишил скоростта, не е чак толкова сериозно нарушение, но все пак трябва да направим нещо, това да не ти стане навик и друг път да не се повтаря. Ама пък да си разваляме настроението с актове и да се глобяваме по празниците, също не става", усмихнал се разбиращо полицаят и му направил знак с ръка да донесе документите на колата в патрулката.

"Имах у себе си една банкнота от 50 лв., която нямаше къде да разваля, и някакви жълти стотинки. Помислих си: отидоха ми паричките. Но нямаше как. Пък и бързах да се прибера при семейството си, да ги зарадвам с подаръците и не ми се занимаваше с разправии. Теглих една ругатня наум по адрес на роднините на ченгето до девето коляно, пъхнах банкнотата при документите и му ги подадох. Между другото системата явно доста често бе сработвала по този начин и беше отрепетирана, тъй като когато аз тръгнах към полицая в патрулката, колегата му излезе от нея, отдалечи се на десетина метра и се обърна с гръб към нас, като дори леко ни закриваше от идващите насреща коли разказва Николай.

Полицаят въобще не изглеждал изненадан от сложената между документите банкнота. Взел я, пъхнал я в джоба и върнал обратно документите. Когато шофьорът се обърнал да си върви обаче, най-неочаквано чул зад гърба си: "Чакай малко, много даваш. Това не струва толкова, и аз съм човек. Няма да те оставя да се прибираш без пари. Всичко се случва на пътя. Може да ти потрябват пари, може и други колеги да те спрат."

След което полицаят започнал да бърка по джобовете, извадил от там 3 смачкани банкноти от по 10 лв., които дал на смаяния водач, и с жест му показал да си върви. "Аз съм професионален шофьор и с това си изкарвам хляба. И друг път съм бутал рушвети на полицаи, за да спася глобата, при това не само в България, но такъв случай не съм имал", разказва шофьорът.

"Монитор"
:D :D :D

Чебурашка


Alexi

за общата цена си се объркал ,доста повече е .. колата е на 1 година ,да речем че лизинга е 2 годишен .. та освен 33к + 7к остатъчна ще имаш и поне 1 година да плащаш като вноската ще е 500-800 лв .. просто безумна е тая цена 1.0 тренд е 25к с ддс в момента ,нов .. да си добавиш това онова да стане 30к .. кола от магазина ..

TourneoRS

Днес по обяд отидох на автомивка да изплакна колата от солта . Чакам на опашката трета кола съм , обаче времето минава и опашката не мърда  . Слязох и погледнах вътре  в тунела с четките какви ги вършат . Един фокус 1 , оставили го горкия да се къпе и той се самозаключил с ключовете вътре  (finger) . Четирима се въртят с телове около него и общо взето нищо не правят  :D .  На мен ми се е случвало два пъти с пасата , но си отворих с друг ключ от минаващ покрай мен случаен Фолксваген от същите години . Е стана на четвъртия опит но важното е че стана , тия на автомивката какво направиха после не знам . Как ли са го извадили отвътре  ^-^
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Marlboro

Докато доказваше на мъжа си, че умее да мълчи й пресипна гласа.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

P.Kostadinov

Цитат на: Pyrhel в 31 Декември 2012 18:22:04
:))

И на мойто ще трябва да му направя едни такива снимки в движение,че обича да излиза през прозореца докато карам голям майтап ще е  :))
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Pyrhel

Чшш, що има хора онлайн бре, ще спра форума :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.