Проблем с камера за заден ход

Започната от amplified, 19 Август 2013 18:21:30

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

amplified

Моята кофа стана епична с електрическите си проблеми имам чувството  :-X

Давайте идеи тая камера как да и се оправи картината, защото полудявам.

Предисторията повечето от вчерашната среща я знаят, но ще я сбия набързо:

Купих камера от Navi.bg - навързах всичко... с екранизацията на чинча картината беше трагична, махнах екранизацията - трагична но що годе приемлива.

Купих камера от Hid.bg - без екранизация 1 ден перфектна, после се насра и тя. По-приемлив е от другата камера образа, но ме дразни ужасно.
На срещата свързахме екранизацията и се оправи и пак точно 1 ден и сега пак съм в изходна позиция.

Сегашната камера на контакт е перфектна, запаля ли и става зле. Предишната всякак беше зле.

Ко праим?  (rofl)

hotblooded

Мирише на смущения от запалителната уредба (да го е....). Изобщо не е сигурно че проблема е от камерата или кабела - може и тунера на навигацията да се шашка.  Май ще трябва да екранираш кабелите на свещите и бобините  :) 

whaaazp

При него до колкото знам е свещ/бобина.. Инак нищо чудно...

Другото е динамото в какво състояние - трябва да се провери..

И масите по купето, твърде вероятно да е тях... Около 3 броя под таблото... Отзад на стоповете, по двигатела и фаровете и т.н...

P.s цял роман си стана при тебе :D

mitakinen

Моята камера е китайска и работи перфектно вече трета година. Единствения и проблем е, че се смущава радиото, но маже би е защото кабела и минава близо до антената в задния джам
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

tropper

Цитат на: amplified в 19 Август 2013 18:21:30
...Сегашната камера на контакт е перфектна, запаля ли и става зле. Предишната всякак беше зле.

Ко праим?  (rofl)
Нема се пуашиш копеуе  (rofl)
Спри да купуваш всичко де що има наред по пазара, а ела да ти сложа един галваничен разделител на видеосигнала и всичко ще заспи. И без т'ва го имам като проект, който е готов на протоип, а не съм го тествал реално - ще минеш като безплатно опитно зайче  (dwo)  (fri)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

amplified

Цитат на: tropper в 20 Август 2013 13:43:03
Нема се пуашиш копеуе  (rofl)
Спри да купуваш всичко де що има наред по пазара, а ела да ти сложа един галваничен разделител на видеосигнала и всичко ще заспи. И без т'ва го имам като проект, който е готов на протоип, а не съм го тествал реално - ще минеш като безплатно опитно зайче  (dwo)  (fri)

Кога? (clap)

amplified

След дълги лабораторни тестове мога да заявя, че проблемът с камерата е разрешен!
Имаше друг технически проблем поради разни вибротестове, но с малко специален слепващ агент...(bi) отново в лабораторна затворена среда беше разрешен и този проблем. 

Благодарности на Toдор! (bow)