Посещение на събора на другият клуб 31 август

Започната от bay_huy, 12 Август 2013 17:10:45

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bay_huy

Има ли желаещи да отидеме на събора на другият клуб?

Pyrhel

Аз ако имам време ще отскоча да им видя представянето. Хич не ме обичат, ама пък имаме покана в техния форум.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

След последните шмекерии, които направиха аз загубих всякакво желание за каквото и да е било с тях. Моят отговор е  (finger) (жалко, че няма по-голям емотикон, подобен на тоя)

Alexi

pAbLo

"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

deshi

аз кацам на 31 август така че не ме бройте
Грозен си кат` OHC  .....

Виктор Велев

По принцип не е лошо дa отидем дa им покaжем кaкви коли имaме в нaшия форум aмa повечето не рaзполaгaме със нужните средствa

mitakinen

Тях не ги интересува какви коли имате, а дали може да пишете стихове, да бутате коли, да се надбягвате по джапанки и да ядете пилешки пържоли :) По-добре тотален игнор на тия.
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

toretosz

Аз лично си мисля че може да се иде като публика,дори официално като клуб да покажем че уважаваме марката и съперничеството си с тях(до тук от двата клуба и съперничеството се случват само положителни неща те се разчупиха а ние постоянно се опитваме да диктуваме модата)Няма да се взима участие и после покана как ние виждаме нещата.Все пак се опитваме да наложим нашите  виждания (който са много близки  с тези в Англия един Форд Фаир и всички клубове там)

п.п. ето и пример докато търсех инфо за 2.9 Косито в пасион форд има линк виж в фордпауер и т.н.

п.п може ли линк към темата от другия форум където ни канят официално искам да го вида това че не го намирам.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

hitrata_lisi4ka

Искам нещо русо, може и метла!

mitakinen

Не виждам как може да се уважат хора, които искат да ни затрият и какви линкове, какви пет лева - стане ли дума за тук веднага бива изтрито или заключено. За мен съм го решил вече - там съм затрил моето съществувание за доста години назад
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

ffmk1l

Ако отида за мен лично ще е проява на неуважение към всички хора, които всеки ден правят тоя форум. Че госпожицата е закарфичила темата за съдебното дело, за назидание на всеки, дръзнал да се опълчи срещу тях. Знам, че тук има хора, които пишат и в двата форума, но каквото повикало, такова се обадило - призовавам никой да не ходи, е...ако толкова много умира да се пусне на  драг по бутане на автомобил, да отива.
През 2009 бях на едно такова мероприятие, освен че цели 3 часа се игра мач, нищо друго не се случи, 2-3-ма души на паркинга, останалите по масите. Е не, благодаря. Предпочитам парите за ходенето до Плевен да ги обърна в гориво за Калояново.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Nebhotep

Аз бях на събиране на другия форум за пръв и последен път през 2012 г. на Вонеща вода, което от моя гледна точка беше много слабо. Първо не бяха предвидени никакви условия за комфорт за семейства с деца в хотела, отделно че дойдоха много хора без резервации от Велико Търново и заеха местата в ресторанта. Много се надявах на събирането да покарам тестовите автомобили Фокус Ecoboost, което не се случи въпреки настояването ми. Едната кола изчезна в неизвестна посока и я нямаше целия ден, а другата се използваше за игрите и състезанията. Естествено около ръководството гравитираше една групичка от хора и всичките им прищевки се изпълняваха, а за останалите остана единствено огорчението.
Това си беше просто едно семейно- приятелско събиране на 30-на души, което с нищо не допринася за развиване на идеите и философията на Форд общността в България.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

bay_huy

Прекалено много чувства вкарвате в тая идеия която споделих с вас. Не виждам нищо лошо в това да се отиде. Нито е неоваженив към нашия форум нито е унижение да се мернеш на техноя. В крайна сметка ако наистина си фен на марката ще отидеш заради марката и колите хората които карат а не заради ръководството. В крайна сметка никой не ни кара на сила просто се дава като опция и ако се събереме няколко коли защо да не се отиде?! За мене лично много по мъжко е да отидеме за да им се покаже че сме над тях и че сме там не защото са те а защото е форд и ни сме за това в крайна сметка като сме толко различни и искаме нещо ново нещо различно не може да подхождаме толкова детински. Със сигурност има хора които биха се преместили но от каде да знаяат че и ние не сме такова "семейство"?! Това би показало че сме по широкоскроени. Това е мое мнение не искам да налагам мнението си нито да обеждавам никого просто споделиям и коментирам съжелявам ако съм засвгнал някои но така ги виждам аз нещата и смятам че трябва да се гледа напред а не назад и кои кво кои защо

ffmk1l

Не се и съмнявам, че има много истински почитатели на марката. Аз лично се познавам с няколко техни клубни члена, свестни момчета са. Проблема е от по-друго естество, не искам да навлизам в подробности. Марто, предполагам че не си посещавал тяхна сбирка, затова мислиш така.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

toretosz

Аз си мисля че е време да имаме няква политика все пак клуба е с тенденции да се развива и не може основната ни движеща сила  да е омразата към другите.Това би означавало че оставаме на същото ниво.

kaloqn

Аз бих отишъл.
Макар, че не видях покана, а една заключена тема с предложение от този клуб и коригиран линк към нищото...

Още по-вече, че ми е почти невъзможно да дойда 7 септември на писта Дракон :(

bay_huy

Аз нали съм малко тъп та ще питам дали някой се е решил за 31-ви (събота) за да се види как да се организираме не за друго ще е по готино ако отидеме като 1 цяло и на куп

vladi tanev

На мен ми се ходише просто от любопитство а и да ги видим какво ще направят  но някак си ще ми дойде в повече от към разходи
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

bay_huy

За момента хората който ще ходиме сме Сашо, Анатолий и моя милост

Виктор Велев

Всеки с неговaтa колa ли ще ходи? Ще видв дaли нямa дa се съберем еднa колa от стз групaтa

Pyrhel

Аз и марто ще отидем вероятно с една джипка, че пътя до пистата на тия е офроуд и със снижена кола е абсолютно невъзможно да се стигне, а и както го дават да вали - нямаме намерение да викаме паяк да ни вади от калта :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Marlboro

Борбата е успорвана, бясно спиране преди завоя.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

bay_huy

toretosz

А имаше хора записали се да карат.Не вярвах да е чак толкова зле.

Alexi

Marlboro

Последния час и половина, не. Преди това, общо към 10 коли. От 9 до сега, толкова.
Развитие май няма да има скоро, чакаме да наградят Сашо. :D

Alexi

що ходите да им правите калабалък не знам утре ще си припишат спортен дух видиш ли имало карачи по пистата ..

Marlboro

Ей го калабалъка. (rofl)