Дневни светлини за S-Max

Започната от mitakinen, 16 Октомври 2011 19:06:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mitakinen

Захванал съм се да поставя дневни светлини на моята кола. В интернет намерих няколко варианта с афтермаркет дневни светлини:

Вариант 1

Вариант 2

Вариант 3

Но на мен лично тези варианти нещо не ми допадат и искам да постигна ефекта като на фейслифта

Преди известно време си намерих дясната светлина и сега от Германия пътува и лявата. Като пристигне тези дни ще тормозя майсторите да намерим начин как да ги поставим. Странното е че светлината е със трипинов конектор, а я пробвах и свети като я свързах в двата крайни - не ми е ясно този средния защо е?
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Alexi

нали знаеш ,че оригиналните DRL имат дневен и нощен режим .. като цъкнеш фаровете си намалят светлината за да не дразнят насрещните през ноща .. вероятно за това е средния пин

Pyrhel

Като електричество, връзването не е нищо особено, по-големият проблем е рязането на бронята. И аз от известно време си го мисля това - да взема поялника и да я надупча

Обаче ме притеснява, че ще седят "китайско" - нямам я формата на бронята около самите DRL и ще е малко като допълнително лепнати LED лентички...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mitakinen

Поразчетох се в английския форум на S-Max и там споменаха, че първоначално имало оплаквания от клиенти, че радиото се смущавало при включени дневни светлини и била направено промяна като конектора станал трипинов. Бронята, че ще се режи, ще се режи и трябва много внимателно със шаблони. Но това не ме притеснява много много защото в мазето имам една резервна броня
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки