Да помачкаме заедно

Започната от Pyrhel, 12 Юни 2013 13:23:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

без малко да завие :)) М3 не е кола за аматьори .. ако иска да кара бързичко по подобен път трябва да го мине веднъж бавно да знае къде има остри слепи завои , а най добре на писта .. щото тука ако имаше някой насреща щеше да стане мазало

radoslav94

Аз го гледах това днеска в едни новини в един сайт.Така и не разбрах какво е това пред него,но явно ще си остане отпред  ;D ;D ;D

Grayfox

И кой каза че само коли с предно предаване страдали от недозавиване (understeer) (rofl) В неграмотни ръце всяка кола е опасна. Но така е като пича е играл на плейстешъна. PC-то NFS незнам коя подред версия и си е повярвал, че всеки завой се взима с поне 180 км/ч

Alexi

е няма как със 160-180 да завиеш на 90° :) не е от колата от майстора е

Радко

Като няма коне и задното недозавива и то доста(поне при мен)  :-[  :D

deshi

всички коли със задно са проектирани заводски малко да недозавиват ... по простата причина че не всеки може да  се оправя с презавиването ... отворените предници големия камбър и прочеее са вече афтърмаркет истории...
колкото до кола с задно с малко коне и без шпер е по склонна да недозавива отколкото да презавива ... а в момента в който тръгне да презавива трудно влиза в пътя
горния клип проблема не е в Дънера а в Дънерджията
Грозен си кат` OHC  .....

ihovahi

Я да видим колко от Вас са правили поне една кола тоталка... аз имам една на мой гръб вече...
Който фôрка "майстор" си нахôда!

viksata

Цитат на: ihovahi в 13 Юни 2013 21:55:35
Я да видим колко от Вас са правили поне една кола тоталка... аз имам една на мой гръб вече...

+1  :-[

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Bobi

По-назад в "Дневник" е темата за стария ми Фокус. :(

Alexi

и аз имам една тоталка служебна зад гърба си ... не че я ударих силно но беше рено и цялото купе се посука зверски чак стъклата се напукаха ..

ihovahi

При мен пет пъти по таван и три дена в болница, 20 рентгенови снимки, всички ребра напукани и така натакъв...

whaaazp

Цитат на: ihovahi в 13 Юни 2013 22:13:11
При мен пет пъти по таван и три дена в болница, 20 рентгенови снимки, всички ребра напукани и така натакъв...

Мале, с какво се постара така?

ihovahi

С едно Рено 19-ска 90 коня :) Тамън да стигнах края на втора към трета и завой... барнах спирачката то пък имаше пясък... после ограда... забих предницата обърна се пъвия път с предницата напред чак се изправи... и после четири пъти настрани... като крайният резултат беше по таван и главата вънка...

radoslav94

Чукай на дърво след такава случка  ::)