Кога ще обуете зимните гуми?

Започната от Bobi, 14 Октомври 2011 19:03:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Другата седмица ги слагам и аз.

moni74

Цитат на: petermitkov в 15 Ноември 2013 13:50:22
Ако тасовете са оригинални може да искаш и по 55/60лв на джанта + тас

Тасовете са оригинални, ама аз не бих дал и 40лв за джанта с тас. Затова 160лв за комплекта ми се вижда добре.

----------------------------

Marlboro

Като има на кой, давай ги. От седене в мазето, няма смисъл.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Alexi

обух и аз зимните ,2те са новички Ultra Grip 8 закупени лятото за космическата сума от по 110 лв за брой ,да видим как ще се представят

divxstore

Гледайки прогнозата за следващата седмица, днес най-после сложих 4-те новички зимни гуми Nokian WR A3 235/45/17.

pAbLo

Днес сложих старите FALKEN-и и чакаме зимата 8)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Bobi

И аз обух моите Dunlop 4D днес, че наистина прогнозата за другата седмица е стряскаща.

escobar

Alexi

или при първо ПТП :) колегата така ги слага .. щом се стигне до ПТП значи е време за зимните гуми :))

ihovahi

Общо взето... стане ли под 6 градуса асфалта е време да се слагат гумите.

п.с. Дето казва Пената: "никой да не се качва докато не дойде автобусът".
Който фôрка "майстор" си нахôда!

escobar

Аз това за 7-те градуса преди една реклама на Мишлен не го знаех.

Besniq

Аз сложих мойте, няма да чакам изненади все пак е края на Ноември !

Backstage

и аз сложих днес......слагайте  щото другата седмица (Боби дето вика) май ше става мазало...

moni74

Вторник го дават 3 градуса за Бургас

Иван Вълков

И аз днеска обух зимните гуми че в понеделник ще минавам през проход. Иначе гумите са миналогодишните Nexen EuroWin 650.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

hotblooded

И аз сложих зимните цървули днес  - BF Goodrich G-force Winter 205/55/16 - ще разчитам на тях за 3ти сезон (всъщност са на сезон и половина), в крайна сметка не можах да намеря къде съм прибрал гайките за железните джанти и си купих нови  (blush)     Май трябва вече и гинкобилоба да си купувам  (rofl)

Nebhotep

В София днес беше доста напрегнато около гумаджийниците, започна народа да се подготвя за предстоящия мраз дето ще ни обхване. Аз моите зимни гуми съм ги сменил миналата седмица и си свиркам...  :D :))

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

moni74

Цитат на: hotblooded в 23 Ноември 2013 13:06:43
И аз сложих зимните цървули днес  - BF Goodrich G-force Winter 205/55/16 - ще разчитам на тях за 3ти сезон (всъщност са на сезон и половина), в крайна сметка не можах да намеря къде съм прибрал гайките за железните джанти и си купих нови  (blush)     Май трябва вече и гинкобилоба да си купувам  (rofl)

Ако беше казал по-рано, щях да ти подаря моите. Ама аз ги продадох предния ден.

Alexi

рендето е с такива ,първите 2 зими бяха добре ще видим 3тата как ще са .. все още са меки ,приятно съм изненадам от тая гума

hotblooded

Първите две зими бяха перфектни... Освен всичко друго са и доста тихи гуми - по тихи са от летните, независимо че летните са от т.нар премиум марки.. (Bridgestone Poteza) и са на 2 сезона...

alishanov

Моите ги сложих миналата седмица отпред чисто нови Micheline Alpin A4 GRNX а отзад Debica Frigo!!!

Backstage

И аз сложих зимните цървули днес  - BF Goodrich G-force Winter 205/55/16 - ще разчитам на тях за 3ти сезон
аз съм с BFGoodrich WINTER G сега ще ги карам 3 сезон.......няма такава гума за сняг

thunder_go

В петък сложих 2 бр. чисто нови Continental WinterContact TS 850 205/55/16 отпред, а задните са ми едни руски (или поне пишеше made in russia) всесезонни с дот 2009 и поне 5-6мм грайфер :) Отделно чаках около 4ч. да ми ги смеят ... Имаше поне 20-30 коли за смяна още в 10 ч. сутринта ... :X
newbie

Pyrhel

На бараките, дето са тука ги турих преди малко... Добре че това лято взех крокодил, че със заводските крикчета не е работа. Ся ш' ми се разкаже играта докато ги измия.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

И аз днес смених гуменките, кръстих се поне дузина пъти, докато обикалям да търся гумаджия, пред всеки имаше по 5-6-7 коли да чакат, а аз обикалям с летните гуми, и газя в киша до праговете. Нямаше тръгване ... нямаше и спиране - не бях изтръпвал толкова до сега ;)
Ръца Пръца

Alexi

заводския крик може да то зачукам в главата на тоя дето го е измислил ( същия е измислил и кашкаваления ключ за гайките )

dimkaraganchev

Цитат на: dmitarcho в 26 Ноември 2013 18:05:29
И аз днес смених гуменките, кръстих се поне дузина пъти, докато обикалям да търся гумаджия, пред всеки имаше по 5-6-7 коли да чакат, а аз обикалям с летните гуми, и газя в киша до праговете. Нямаше тръгване ... нямаше и спиране - не бях изтръпвал толкова до сега ;)
Интересно...

moni74

Докато карах сина на народни танци след училище, ме засякоха две жени. Както бях решил тези дни да си карам кротко и ми причерня. И то защото едната взе да се обяснява през стъклото :) В резултат на това тайванските Инфинити оставиха доста каучук по асфалта. Но се държаха доста добре, сина взе да се кефи и да иска още :) Добре че жена ми не беше в колата. Само мога да съжалявам че няма сняг в Бургас.

Backstage

ма защо не си сменяте гуменките в къщи ми ходите по гумаджии не мога да ви разбе'ра....6-7 коли пред вас...че аз за 15 мин си ги сменям пред нас..

Bobi

С отвертка и кирка ли да монтират и демонтират гумите? :D. Не всички имат по два комплекта джанти. А и отделно, ако нямаш крокодил или поне два крика, заааеби тая работа - 1 час не ти мърдат.