Вратичката на резервоара на Мондео МК4 не се заключва

Започната от Vesel, 26 Май 2013 16:15:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Vesel

Колеги, нормално ли е вратичката на резервоара да не се заключва и всеки да може да ми отвори резервоара. Струва ми се че не. Освен това и капачка на резервоара няма и всеки може да ми пусне нещо в резервоара. Предполагам и да изсмуче. Ако някой знае нещо по въпроса да сподели, защото съм притеснен от откритието си  :-[

Alexander

Капачките не се заключват! Да източи нещо, ще му е доста трудно, да не кажа невъзможно, защото вече ги правят извити тръбите за да не може да се получи това! А относно пускането, по-лесно е, макар че не може просто да мине и да ти пусне нещо, ще трябва да се е подготвил!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

amplified

Капачката се заключва като заключиш колата.

Pyrhel

Ааа, точи се, точи се и през тръбите с чупките... Като трябва да си освобождавам резеровара и смуквам по 30-40 литра :P
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Vesel

Цитат на: amplified в 26 Май 2013 18:35:32
Капачката се заключва като заключиш колата.
Твоята сигурно,но не и моята. Отваря си се всякак. Старата ми кола е Ланос '98-ма и там си има чопче в купето за отваряне на вратичката на резервоара. 10 години по-късно Форд може би го имат за екстра  :-\

amplified

А случайно да има възможност да е потрошено зъбчето?

amplified

Vesel

Ще трябва да разгледам утре на светло по-подробно какво е това зъбче и има ли го при мен. Аз честно казано от твоята снимка не мога да разбера, че освен че е вдлъбнато, има ли друго няма ли. Може да го снимам и да го пусна да погледне някой който знае какво да гледа.
А м/у другото гуменото ми уплътнение около гърлото е странно разтегнато. Дали все пак някой не е правил някаква интервенция ?!?
Утре ще пусна снимка да не се обясняваме безсмислено.

amplified

Отвори капачката и виж тоя канал, заключи колата с отворена капачка и виж дали ще се появи зъбче там.

Vesel

Ето снимката на самото каналче в което не само че не се появява зъбче, но и не се вижда от къде евентуално би се появило. Няма нито дупка нито отвор. Внимателно го почистих и разгледах подробно, дори с фенерче. Оставам с убеждението че наистина не се заключва  ::)
Иначе смятате ли че така разтегнатото гумено уплътнение около гърлото е някакъв проблем?

Alexi

хах ,това явно е част от екстрите да се заключва ..

mediacenter

Vesel

zarko7404

Здравей Колега!Мойта също не се заключва.Сигурно е допълнителна екстра.

Vesel

Bobi

Съгласен съм с вас. Това е баси простотията....