Среща в Пазарджик

Започната от Alexander, 22 Май 2013 13:33:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexander

Такаааа! С доста голямо закъснение, но вече е време да пусна темата, защото вече мога да подходя по-сериозно към нещата, тъй като вече съм си тук! Я на първо време да се пребройм Пазарджиклии и да видим какво ще обсъдим за дата и час!  8)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Илко

Ако  е  в сабота  може да  намина  :)
Илко

don_Kyci

camaro

То май сме само 2-3ма ::)

Pyrhel

Ааа, повече сте, ама сте срамежливи :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

И още един има, който не пише много много, ама казвайте, дали имате мерак и идей за място и време :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

ihovahi

Ако измислите нещо свиркайте... може да скоча ей къде е Пазарджик.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Pyrhel

ЦитатДрогиран младеж успя за половин час да извърши толкова престъпления, колкото някои хора не могат да направят за цял живот. За 1800 секунди Ангел Атанасов (24 г.) отряза парче от половия си член, кръцна ухото на баща си, открадна кола, с която помете друг автомобил и мотор. След това се опита да подпали ферма и преряза гърлото на едно агне. Накрая се качи гол на електрически стълб и бе ударен от ток.

Среща в Пазарджик ли... Да-да (rofl)

bay_huy

Ае и аз съм за да се дигнеме до пазаджик на среща

Marlboro

Нафта като шума, да има кой да я рине. Казвате и тръгваме.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

AGENTA

momci kade 6te e sre6tata v pazardjik

ihovahi

Кажете за кой ден я гласите...
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Pyrhel

Агенте, нека тоя пост е последния на шльокавица, моля те.

Alexander

Така, значи нещо не се получава организацията много, много за срещи, ама поне да изясним тръгването за националната. В 7:30 трябва да сме на Шел Пазарджик, за да се съберем със Софийската група и да потегляме. Аз предлагам 7:15 най-късно да се съберем на битака и да тръгваме за Шел-а. Само че, моля да кажете кой ще идва, за да се знае да се чака ли някой или не  ^-^

by hotblooded

Илко

Здравейте  аз ако  ще съм  с колата  сигурно  ще  тръгвам от Пещера  така  че  ще дойда  до  Пазарджик  но  колата  ми е  все още  под  въпрос  така  че  ще  пиша  когато  съм  на  ясно  със  ситуацията  :)
Илко

rsfanatic

Хайде идвайте!Един пазарджишки RS ви чака !!!  (fe) (clap) (rock)

Илко

Само  да  направим едно  уточнение  става  въпрос за  шела  на магистралата   нали ?  Да  не  стават  грешки   :D
Илко

Alexander

Дам, но преди това ще се съберем на Битака! :)

by hotblooded

camaro

Аз ще идвам малко ми е рано ама ще се опитам да стана ^-^

AGENTA

разберете се наи накрая каде 6те е сре6тата ж пазардйик да знаем :-[ :-[ :-[

camaro

Цитат на: AGENTA в 25 Август 2013 22:00:54
разберете се наи накрая каде 6те е сре6тата ж пазардйик да знаем :-[ :-[ :-[
Е горе е написано 7.15 на Битака ::)

Alexander

Той май пита за "редовната". Ами дайте предложения за място и време и да го определим. Със сигурност ще събота или неделя и най-вероятно ще е на битака. За час предлагам нещо от сорта на 6-6:30. Предложения?

by hotblooded

Alexander

Има малка промяна в плана. Аз няма да тръгвам от Пазарджик, така че, вижте кой ще идвате от там и се пребройте, за да не чака някой сам там на празно! :)

by hotblooded

Илко

Ще  има  ли  ваобще   група която  да  тръгва  от  Пазарджик  пишете ако  ще има  за  да  може  да  пътуваме  организирано
Илко

sinnerman

В събота присъствах на събора на Дракон. Беше страхотно преживяване. Видях и много коли от Пазарджик. Из града гледам бръмчат много наточени фокуси и ескорти карани от пичове с бензин в кръвта. Има един син фокус с бял таван и капак.... много наточен. На Сашо колата е уникална.
Вчера вечерта се видяхме със Сашо да ми активира на колата някой шукарии с вълшебния кабел. Саше благодаря ти! Та като се заговорихме и се зачудихме, защо не се събираме да си бъзикаме .... колите или да си чешем.... езиците. Или да караме по завоите за Цигов Чарк.
Саше, кажи ден, час и място тази седмица и да се съберем най- накрая.

sinnerman

Саше аре бе, къде се изчезна? Кога ще е срещата? Некоя девойка ли те отвлече (rofl)

Alexander

Неделя, 5 часа на Битака? :)

by hotblooded

sinnerman

ОК. Неделя 15 септември от 17.00 часа на битака в Пазарджик.

Alexander

Малка промяна в плана, ако можете в 4, че към 6 имам работа :)

by hotblooded

Mar2