Карта на България

Започната от moni74, 11 Май 2013 09:22:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moni74

Трябва ми новата OFRM Geotrade Q2 2013 за Гармин. Някой да може да ми услужи с линк за теглене?

----------------------------

moni74

Тази Замунда коя поред е :) Иначе версията е стара, 2012г Q3. А аз искам 2013 Q2

Bobi

Има я в офроуд форума, ама трябва да имаш абонамент там.

momo76

Трудно се намира. А и понеже се разработва от наши момчета в нито един форум не се толерира разпространението и.
Преди малко видях едно мнение в една друга тема

Цената на картата не е астрономическа, около 80лв е двугодишния абонамент. Ако всички си я свалят отнякъде, развитието ще спре и тогава пък ще мрънкаме що няма нова версия.

moni74

Може би, ако не ме кара да правя ляв завой на улица, разделена с мантинела в София; ако отразява в следващата версия промените по главните и първостепенните пътища, а не през версия-две; и още малко недомислици, които си продължават от версия 5.10 насам /оттогава я ползвам пронякога/ бих ги дал тези пари. Но когато съм в София разчитам на нея за точен адрес, а вместо това да обиколя половин квартал, защото няма къде да направя любимия "обратен завой" и закъснявам за важна среща - не бих платил.
Знам че се стараят, но трябва повече.

dimkaraganchev

Да, Буров е бил велик българин. А двугодишният абонамент на картата не е 80 лв, а само 40 лв. Според мен, цената си струва до последната стотинка и си я плащам с кеф.

moni74

Цитат на: dimkaraganchev в 12 Май 2013 13:42:55
Да, Буров е бил велик българин. А двугодишният абонамент на картата не е 80 лв, а само 40 лв. Според мен, цената си струва до последната стотинка и си я плащам с кеф.

Ако цената е 40лв за две години, е разумна цена. 20лв годишно - все едно едно излизане на кафе. От къде може онлайн да се плати за такава карта?
Гармин искат да си купил навигация с карта на България и може за 59лв да си купиш доживотен абонамент. Обаче моя Гармин е от САЩ и нямаше карта на БГ.
Само картата OFRM Geotrade 2013Q1  струва 79лв.
Никъде няма вариант 40лв за 2-годишен абонамент...