ключ за зетек ес фиеста

Започната от tektrob, 27 Април 2013 02:13:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

tektrob

ЗДР

Имам едно въпросче ако някой разбира ще съм благодарен много! Таа когато зех моя звер ми го дадоха само с един ключ ии искам да си напрвя втори но и да е флип кей от новия модел (примерен http://www.ebay.co.uk/itm/160773017238?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 )

какво трябва да направя за да си направя още един ключ и как става ? също какъв ключ ми трябва с чип и да се програмира ли ? че не съм много на ясно ще съм много благодарен ако някой може да ми помогне как да постъпя в моя случай.

Благодаря
борис

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

tektrob

Bobi

Това от линка не е ключ, а стикер! Трябва ти ключ с транспондер ( платка, електрониката) вътре. В ибей търси " ford key fob". Но не съм сигурен дали няма да ти се наложи да си вземеш и друг транспондер за твоята кола, защото тези от сгъваемите не знам  дали ще са съвместими с колата ти. Ще ти трябва и нов нож, който да се нареже за твоята кола. И накрая ще е нужно препрограмиране на ключа - в Мото Пфое или ако имаш път към София, колегата Пърхел може да ти помогне.

Разгледай раздел "Всичко останало", там има няколко теми за ключовете.

Pyrhel

Транспондерче със сигурност ще трябва, но имам предположения, че сгъваемия няма да може да управлява централното. На Фиеста 4 по спомен не й трябваха In/Out кодове, а поне 2 ключа, за да може да се обучи 3ти. Ако липсват 2 - тогава обучение през IDS-а.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

tektrob

Аха ще го разгледам после темите там, ами един фр преди време неговата неше така то дефалто е като кейс имаше такива но да беше ми казал че трябвало да се режи нещо.
Ids значи трябва да е за мен с един съм за два ако имах гледах как ставаше но нямам за жалост :(