Citroen C5

Започната от Чебурашка, 14 Април 2013 20:50:18

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Чебурашка

Ето ми Ситроена,още имам само една снимка,колата е 1.8 бензин,2009,има си най-важните екстри и лепенка ексклузив  :))  приятна е за каране,мотора се справя с големите гуми -225/55Р17,това е което се сещам за сега,трябват снимки  (fri)

moni74

Честито, изглежда много добре.

----------------------------

viksata

Честита да ти е Адаш!

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

petermitkov

Честито. Много безаварийни км ти пожелавам с нея!
sapienti sat

hotblooded

Красива кола - с черен С5  2009та ни возиха на сватбата! Със хидравличното окачване ли си или с обикновено?

amplified

Не чеши болния мазол... :D

Alexi

щом пише екслкузив е с хидравликата :)  но нещо външно ми се види да не е ексклузив ..

mitakinen

Хубава голяма кола отвън, но защо е толкова тясно отвътре, особенно отзад е нелепо тясно
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Bobi

Честито, Викторе! Пожелавам ти много хубави моменти с тази красавица! Много ми харесва. Колата е без хидро, но здраве да е. Голяма красавица е, много повече кола от Фокус и Форд изобщо :) .

hotblooded

Цитат на: mitakinen в 14 Април 2013 22:32:04
Хубава голяма кола отвън, но защо е толкова тясно отвътре, особенно отзад е нелепо тясно
Митак, возил съм се отзад на С5ца, не толкова ширината, колкото височината на тавана ме измъчи

Алекси, то и Чебурашка го каза че е с табелка 'ексклузив". Както и да е, нека не му търсим кусури - С5 е една много, много хубава кола и съм сигурен че дори и с "желязно" окачване - френската возия ще е на ниво.

escobar

C5 е с нечовешка стойка, много добър автомобил. Със здраве да го караш и само масло да му сменяш.
А Фокусът?

Чебурашка

Благодаря за пожеланията,радвам се че ви харесва!
Фокусът си има нов собственик,надявам се ще го видиме във форума  ::)
Иначе си вози доста меко,с металното окачване е,както са писали по-горе,скоростите са много дълги и ми харесва как върви,въпреки че е най-малкия двигател 1.8.Снимки още не съм направил  :-[

hitrata_lisi4ka

Много е хубава колата. Само на хубави места да се водите :)
Искам нещо русо, може и метла!

Чебурашка

По-колата няма нищо ново,само вече е с 2500 км повече на таблото и си сложих и лайстни  ;D

SICKandPROUD

Че какво ново да има, тя колата си е чук от към благинки, само мачкане на педала и трябва. Да ти е честита!!!

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

emkata

Малко късно, сега видях темата, но все пак : Честита ти нова-стара придобивка! Само удоволствие да ти доставя докато е в твои ръце.

Чебурашка

Изтеглих късата клечка,като паркирах пред съседите и падна парче от балкон.Това стана преди седмица,мислех да не пиша,но търсят по-евтино оригинално стъкло от доверения сервиз  и се налага да я карам с тиксо,хубавото е че обещаха фабрично затъмнено   8)

Alexi

еее .. добре поне че не е покрива .. стъкло се сменя

hotblooded

Неприятна случка, но стъкло се купува, ламарини и боя се оправят - за това плащаме каско все пак.  Дано нацелят затъмняването на стъклото - да съвпада тона със останалите.

moni74

Само гледай да не ти сложат китайско.

----------------------------

Чебурашка

Хайде малко да повдигна темата.Смених консумативи - маслото с филтрите,направих регаж,купих гумени стелки.Сега е със зимни гуми Continental.Впечатленията ми като цяло не са се променили много.

От приятните изненади,които открих:стегнато управление след качествен реглаж,едномасов маховик и като цяло частите и консумативите не са скъпи и са взаимозаменяеми с много модели.Разхода извънградско съвпада с каталожния при спокойно каране,градско - трудно да се определи.

Неприятни неща също има - чистачките стоят много ниско и зимата са постоянно замръзнали,обслужването на елементарни неща отнема време и нерви.

За Автомотор - не са много разлини от мото пфое,като цени са по-ниски,но пък работното им време приклюва в 17.00.Не съм им ползвал услугите и не смятам да го правя.