Парно на RS2000

Започната от Илко, 26 Март 2013 22:35:41

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Илко

Ето  готова е  темата . Приемам  всякакви съвети . Утре  се надявам да подкрепя  темата със  снимков  материал.
Илко

Nebhotep

Какво за парното? Не работи ли...? Поясни ако обичаш!  ::)

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Илко

Не   просто  истече  антифриз  в купето  и сега   разглобявам
Илко

Nebhotep

Не е нужно да разглобяваш цялото табло, нужно е да се мръдне само 15-20 см., за да успееш да извадиш радиаторчето! Само не знам коя година е колата, щото има разлики при монтажа и демонтажа?

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Илко

Колата е  92-ра   аз  почти  го  разглобих ;D 
Илко

ilko

Внимавай да не начупиш пластмасите!

Илко

За сега несъм  хахаха. Действам  вниматлно.Снощи прегледах едно  ръководство и в  общи  линии  ми се разясни  какво  трябва  да  стане :) . Стискайте  палци  да  стане.  :)) :)) Сега  слизам  да  продалжавам  имам два дни  отпуска който ще посветя  на  нея  надявам се  да се  справя  до  неделя  да може  да отида  снея  на  сбирката с колегите  а  не с тролея   хахахаххахах. 
Илко

Илко

Готово  извадих  виновника :))))

Илко

Илко

Made in   Зад  блока  хаха
Илко

Alexi

колега тоя крик сложен така е много опасен .. намери си подходящ крик ако трябва си купи не са скъпи ..

Илко

За това  резервната  гума е  там :)))  Колата  ме  свари  неподготвен  имам  го  в  предвид  и  крика  и  гидории  но ми  се  струпа  мого  на  веднъш :))))
Илко

Илко

Колеги стикайте палци  слизам  да сглобявам  надявам се  до довечера да съм готов
Илко

Илко

Работата е  свършена  проблемът решен   (race)
Илко

TourneoRS

Снимков матрЯл няма ли ?  8)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Илко

Сори   днес  нямах  много  време  и  не съм  направил :)
Илко

Kiler_xr3

Колега каде то4но ти те4еше антифриз,за6тото и аз имам някакав теч от дясно в пасажерските крака и нз от каде идва... ?  :-[

Илко

Моят  идваше  от  радиаторчето  на  парното   то  няма  и  от каде  другаде да е   проблема  се  решава с  два дни  работа  и  28  лева   в  ЕВРО 07  + антифриз. Незнам  при  теб  как е  но при мен   цялото  табло    го  извадих  и така излезе  радиаторчето   някой  колеги  казаха  че  ставало  и  без да се  сваля  цялото   табло  но  при  мен  не  стана  така. Пожелавам  ти  успех  не  е  нищо  сложно. Може  и сам  да се  справиш  само  ти  трябва  канал  после  да  завиеш маркучите  защото  е  на кофти  място   аз  поне  няма  от  каде  да  бръкна. Успех  и  пиши  ако има  нещо  ^-^ ^-^ ^-^
Илко

Kiler_xr3

А иначе каде точно ти се появи теча ?

Илко

В карката  на пасажерското  място  аз  дори като  го  свалих  видях  каде  точно е пробито  но  по принцип  няма  от каде  другаде да е  теча то  точно  там е  ввхода на  маркучите  те  са далги и излизат  кам двигателя  така  че  дори и да  има  теч от  там  трябва да е  в  двигателния  отсег   така  че   може да  провваш да я  запалиш и  даполеднеш   радиаторчето   при  мен се  вижда.
Илко