Изтрити или изгонени потребители

Започната от Pyrhel, 04 Март 2013 00:35:40

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

Не ми е приятно да създавам такава тема, но се налага. Надявам се да се пише рядко в нея. Ще бъде заключена, за да няма излишни коментари, а само описание на съответния случай.

Добре де, а не може ли да се мине и без такава тема?
Не, в този форум полтъргайсти, безследно изчезващи потребители и/или теми няма да има. Всеки потребител трябва да е наясно със случващото се в клуба и форума.

Ако има недоволни или засегнати, моля, свържете се с нас чрез мейл адрес contact@fordbg.com и ще бъде направена отделна тема, в която ще се разговаря публично.

А до тогава - ето списъкът с изтритите или изгонени потребители:

• Pavel Minchev
  • BIGFORDFAN
  • Nikola
  • Mitakinen
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

По желание на Павел Минчев (Pavel Minchev), неговият профил беше изтрит. Цитатите са в хронологичен ред, точно както е протекла кореспонденцията между мен и Павел Минчев:

Цитат на: Pavel MinchevБих искал да те помоля да бъдат изтрити всички мои постове и профила ми.Желая ви успех и разчитам на теб.

Цитат на: PyrhelЗдравей, не бих искал да ги трия, защото за да го направя трябва да премахна целия ти профил. Надявам се след време да размислиш и да видиш, че нито митакинен, нито аз нямаме нищо против теб, а се радваме, че се занимаваш точно с форд, макар и да не удобряваме стила ти :)

Когато правихме форума, основателите говорихме, че тук не искаме теми или постове, които ни плюят или не ни харесват да изчезват безследно както беше и все още е при лъчо/ивайло. Днес на срещата в сф дойде поредния човек, който се чудя как изобщо се занимава с форуми, тъй като по цял ден обикаля нагоре-надолу и си гледа доооста добре развития бизнес и той разказа за същото нещо. Както и да е, не искам да давам акъл на никой, клубовете са 2, могат и повече да станат, колкото и искове да внася в съда мистър Ивайло. Всеки си има глава на раменете, всеки си има вкус, всеки прави каквото му харесва, нали така :)

Благодаря и поздрави

Цитат на: Pavel MinchevАбсолютно съм прав с теб.Понякога и аз се чудя защо се занимавам с това и защо все искам да съм полезен.Форумът ви се развива перфектно и с мен или без мен едва ли има значение.Това ми е ясно.Всеки си живее живота така както иска.За мен по-важното е ,че спрях да се съобразявам с хората и почнах да живея по-добре.От тогава карам и по-хубави коли.Не ми харесва обаче когато някой има специално отношение към мен и то целенасочено.(Митакинен).Дори нямам и идея защо е така ,но и това вече е минало.
Бъдете живи и здрави и не забравейте основната цел ,която ви е събрала.(овала).
ПС:И не правете грешките на другите.

УСПЕХ.

С приятелски поздрав!
Pavel Minchev

Цитат на: Pavel MinchevЗнаеш ли ?Дълго четох и мисля да те помоля отново да ми махнеш профила.Така или иначе си махнах повечето постовете.Нещо не ме кефи средата.Нямам повече намерения да мисля и да споделям .Все пак се оказва ,че много съм четен и в другия форум от онези ,които имат различно мнение.Тези хора ,които определено немогат да надминат зависта и собственото си его.Поздрави ги от мен ,освен ако аз не го направя лично някой ден.
ПС:Май с проекта на колата се доближих до това ,което искам.Поне като гледам в огледалата.
ПС2:И понеже си поставам цели ,които преследвам те информирам,че някой ден следващатам ми кола ще бъде с надпис: ''500'',за да може да се върже качествено в графата селски тунинг.:)))

Не пропускам да Ви пожелая УСПЕХ.

ПС3: Не си длъжен да ми отговаряш.

С приятелски поздрав!
Pavel Minchev

Pyrhel

Още един потребител си замина по собствено желание:

Цитат на: BIGFORDFAN
Моля профила ми да бъде изтрит! Предварително благодаря!
Цитат на: Pyrhel в 30 Март 2013 01:01:58
Готово! Моля!

Pyrhel

Още един потребител си замина след това. Групата се разраства, поздравления! (beer)

Pyrhel

За пореден път нарушение на правилата и неспазване на добрия тон от Mitakinen. Търпението се изчерпва и потребителят е баннат.