Автоматично заключване мк2

Започната от pantata, 28 Февруари 2013 20:53:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pantata

Здравейте,

от време на време в движение се чува леко прищракване от централното, но днес успя да се самозключи в движение. Проблема е, че като спрях не искаше да се отключи от дръжките, успях да я отключа от дистанционното, но това малко ме притеснява. Има ли мк2 опция за самозаключване и как се изключва?  :-[

lazarkk

Проблема е в някоя от предните врати, машинката е тръгнала да заминава. Приготви се за следващите фази, да не иска да заключва или да заключва и веднага след това да се отключва сама.

pantata

tropper

Лазар е прав.
Да не те плаша, ама имай предвид, че един от възможните сценарии също е: изгасяш, заключваш, тръгваш на някъде и колата самопроизволно се отключва когато си реши.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

pantata

Ами и това съм го преживявал, идея нямам колко нощи е стояла отключена така :)) От тогава имам навик, като я заключа да изчакам малко до нея.

lazarkk

най- кофти сценарий е както ми се случи по миналата зима, паля да загрява докато я изрина от снега и аха да отворя врата след това да тръгвам и хоп, заключва се... добре, че беше пред блока и имам резервен ключ вкъщи, който от тогава е неразделно в мен...

pantata

Цитат на: lazarkk в 28 Февруари 2013 21:02:32
най- кофти сценарий е както ми се случи по миналата зима, паля да загрява докато я изрина от снега и аха да отворя врата след това да тръгвам и хоп, заключва се... добре, че беше пред блока и имам резервен ключ вкъщи, който от тогава е неразделно в мен...

От това най-много ме беше страх зимата и я ринах на отворена врата...

varby

И моята ги прави тези номера-да се самозаключва.Но проблема е в задна дясна врата.